![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mănăstirea adăpostește sfinte moaște întregi...
|
|
|||
|
|||
![]()
Mănăstirea Bistrița vâlceană.
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mulțumesc, dar nu prea merit felicitări, a fost ușor de recunoscut.
Nu-i departe de propunerea anterioară:
|
|||
|
|||
![]()
Schitul Crasna?
|
|
|||
|
|||
![]()
Annyta , pe mine m-a impresionat foarte mult racla Sfantului Grigorie Decapolitul, care este pusa in asa fel incat sa treci pe sub ea cand te inchini la Sfintele moaste. Nu stiu daca mai exista asa ceva in tara.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu cred că mai sunt și altele... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
[racla cu moaste se afla pe un baldachin] cu 3 usi laterale si una la picioarele sf. Credinciosii trec pe sub sf in genunchi cu o nica rugacjune ,cu spatele lipi tot aici se afla si pestera sf grigore decapolitu. De racla. De hramul sf 19 noembrie, toata lumea primeste cazare, dar noi am ramas inbiserica sa trecem pe sub sf. Daca va placut mai am multe de povestit. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Onestitatea in vorba si in gand | NECTARIE | Generalitati | 0 | 07.01.2011 13:24:56 |
Întrebare despre revelionul la mănăstire | camy_d | Despre Biserica Ortodoxa in general | 18 | 28.12.2010 00:06:13 |
Biserica Poporului/Manastire vs Camin/Ajutoare/Azile/Locuinte | Unomoarecare | Generalitati | 11 | 15.07.2010 15:51:35 |
De vorba cu Parintele Gh. Calciu | Pannihis | Mari Duhovnici si predicile lor | 3 | 03.12.2008 18:47:18 |
Urgent...nu e vorba de bani | pacatoasa | Umanitare | 3 | 29.11.2007 01:17:12 |
|