|  |  | 
|  | 
| 
 | |||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite | 
|  | 
|  | Thread Tools | Moduri de afișare | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
   | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

eu NU sunt medic
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Ha ha, ce ușor te eschivezi. Tot nu mi-ai răspuns este sau nu păcat folosirea prezervativului? Da sau nu?
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

nu pot sa-mi dau cu parerea la ceea ce nu ma pricep bine si mai ales nu sunt calificat in acel domeniu. Parerea mea este ca nu (legat de prezervativ)
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

si eu zic la fel, nu putem spune ca acela care foloseste prezervativul face acelasi pacat ca si cel care se impreuneaza intr-un mod pervers cu sotia sa, sau care se masturbeaza.
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: De ce să ne comparăm cu perverșii? Cred că părerile acestea trebuie ”aruncate” pe duhovnic. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Am primit un biletel într-o împrejurare, unde vorbeam, îmi spune unul ca „eu am facut un pacat mic“. Fratilor, nu este lucrul mic în viata raul cel mai mic! E foarte mare pacatul! Si atunci eu, era lume mai multa decât aici: „Domnule draga, eu stiu pe cineva care avea un pacat si mai mic decât al matale! Adam n-a facut decât ca a muscat dintr-un mar dar a rasunat cerul si pamântul, pentru ca facuse o neascultare, pentru ca se despartise de Dumnezeul lui!” Pentru lucrul acesta a trebuit, pentru ca a fost jignita Sfânta Treime, Dumnezeirea, sa Se întrupeze Cineva din Sfânta Treime si asa S-a întrupat Mântuitorul, asa cum stiti. Dar pentru ca noi sa strabatem, desi suntem guvernati de El, cu multe ajutoare, avem înger pazitor, pe care l-ati cam uitat! Si spune asa într-un loc: „E cu neputinta sa nu mori daca l-ai vedea in adevarata lui lumina!“. Îngerul pazitor nu e singur, are alte miliarde de îngeri care sunt o mare unitate. Sunt extrem de puternici pentru ca sunt extrem de curati! | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 eu am discutat cu parintele la Biserica si asa mi-a spus ca in Ortodoxie anumite mijloace contraceptive sunt tolerate, chiar daca nu reprezinta "idealul" de convietuire conjugala (daca sotia mea ramanea insarcinata inca o data, sau de mai multe ori, putea sa-si piarda viata). | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Poate deveni abstinenta o problema? | teodoraianys | Generalitati | 110 | 21.09.2013 21:09:21 | 
| Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 14:18:21 | 
| Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? | Mihai36 | Generalitati | 14 | 28.07.2011 20:42:24 | 
| Educație sexuală în școli iar | Iustin32 | Generalitati | 21 | 28.09.2009 22:30:02 | 
|  |