![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa mi s-a parut si mie ca ai spus, probabil ca Ovidiu a procedat un pic interpretativ, prin generalizare cam abuziva, sa nu-i fie cu suparare... Dar prezervativul ramane o problema serioasa si nu e deloc o alegere buna... In fine...
|
|
|||
|
|||
![]()
Prin faptul ca ai spus ce ai alege sugereaza celui care te priveste ca un exemoplu de urmat calea pe care s-o urmeze si el; pentru toti era mai folositor sa taci.
Last edited by Demetrius; 24.09.2012 at 12:36:14. |
|
||||
|
||||
![]()
aici parerile medicilor sunt impartite. Unii il recomanda, altii nu
|
|
|||||||
|
|||||||
![]()
Cezare, imi cer iertare daca te vei simti putin zguduit din temelii, dar daca semeni vant, vei culege furtuna. Am incercat in felul meu sa obturez cumva acest subiect care devine din ce in ce mai penibil, dar parca mai abitir ne avantam in el. Si nu e bine deloc, fiindca nu doar ca nu ne foloseste, dar ne dauneaza profund.
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Eu nu cu Freud am ceva; nici nu-l critic, nici nu-l ridic in slavi. A fost un biet om inteligent, si ca orice astfel de om, puternic expus urzelilor diavolului. Multe dintre lucrarile lasate de el, ii intretin si acum focul sub cazanul de pucioasa. Macar acest lucru trebuie avut in vedere cand vorbim la superlativ despre asemenea oameni.
|
||||
|
||||
![]()
banuiesc ca cei ce intra pe acest forum au suficienta minte sa gandesca si singuri. Daca eu zic ca la micul dejun servesc o farfurie plina cu ciment, tu imi urmezi exemplul?
|
|
||||
|
||||
![]()
si de unde, ma rog, ai tu acesta informatie (cea cu cazanul de pucioasa in care s-ar afla Freud)?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu gandi tu pentru altii, gandeste pentru tine.
|
|
||||
|
||||
![]()
tocmai de aceea am zis ca eu SINGUR as alege prezervativul si NU il recomand altora. Am gandit DOAR PENTRU MINE PERSONAL. Tu esti cel care a interpretat tendentios mesajul meu
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
cum sa spuneti ca toti copiii au aceasta etapa, la 2 ani, cand se masturbeaza si daca nu trec prin aceasta etapa (deci unele exceptii !!!), nu e in regula??? eu nu am auzit de asa ceva. probabil exista cazuri, dar sunt foarte rare. si de ce sa fie normal ba chiar de dorit?? Last edited by Cornel Urs; 24.09.2012 at 16:10:10. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este doar o parere "stiintifica" ce incepe sa treaca drept "norma". Intrebarea care se pune in acest caz este DE CE? DE CE se popularizeaza aceasta idee? Ghici ciuperca.. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate deveni abstinenta o problema? | teodoraianys | Generalitati | 110 | 21.09.2013 20:09:21 |
Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? | Mihai36 | Generalitati | 14 | 28.07.2011 19:42:24 |
Educație sexuală în școli iar | Iustin32 | Generalitati | 21 | 28.09.2009 21:30:02 |
|