Citat:
În prealabil postat de Raoul
Antisemit NU e sinonim cu antiminciuna. Textul meu de la care ai plecat a fost cel in care spuneam ca tot ce se zice despre evrei si "holocaust" sunt minciuni!
|
Pai da, si eu pot sa cred ca ce-mi zici tu despre bunicul tau de exemplu, sunt minciuni.
Daca mie imi place sa cred ca a fost un betivan notoriu, ce importanta are ce crezi tu?
Citat:
Si de ce as spune "sa nu-i starpeasca cineva" (pe jidani)?? Da-mi un motiv pentru care tu zici ca ar fi mai buna varianta asta.
|
Ai marturisit gandurile tale duhovnicului?
Adica in formula asta?
Si a zis ca esti ok?
Sau sub patrafir devii sfios si iubitor?
Citat:
Am intrebat deja,si nu mi-ati raspuns. V-am zis ca in prezent populatia Israelului e de ~7 milioane locuitori (in TOTAL,deci nu doar evrei - stiind bine ca acolo sunt si musulmani,si ceva crestini etc.). Asadar care era populatia de evrei din vremea aceea (nu zic a Israelului - ca inca nu exista ca stat pana in 1948) daca nemtii au omorat vreo 6 milioane...
|
Nu vad care ar fi argumentul aici.
Citat:
Hai ca exagerezi,nu mai interpreta fiecare replica dupa bunul tau plac,da? Da,nu-i am la suflet pe jidani,cum nu-i avea nici Pr. Adrian si multi altii. Care e problema ta in fond??
|
Pai nu stiu cum intelegea par. Adrian chestia asta dar categoric nu in sensul de "sa-i starpeasca cineva pe toti" asa cum o intelegi tu.
Si nici sa-i urasca macar nu reiese din textul postat de tine.
"avea ceva" se poate interpreta in multe feluri.
mai putin in felul tau cu "starpitul".
Citat:
Aceeasi intrebare si pentru tine: eu daca NU ii am la suflet,tu de ce ii ai??
|
Te pomenesti ca te consideri reperul de normalitate..
Hristos i-a iertat desi i-au facut ce au facut, tie nu ti-au facut nimic si te vezi tare virtuos prin ..ura.