Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.10.2012, 22:21:23
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Antisemit NU e sinonim cu antiminciuna. Textul meu de la care ai plecat a fost cel in care spuneam ca tot ce se zice despre evrei si "holocaust" sunt minciuni!
Pai da, si eu pot sa cred ca ce-mi zici tu despre bunicul tau de exemplu, sunt minciuni.

Daca mie imi place sa cred ca a fost un betivan notoriu, ce importanta are ce crezi tu?

Citat:
Si de ce as spune "sa nu-i starpeasca cineva" (pe jidani)?? Da-mi un motiv pentru care tu zici ca ar fi mai buna varianta asta.
Ai marturisit gandurile tale duhovnicului?
Adica in formula asta?
Si a zis ca esti ok?

Sau sub patrafir devii sfios si iubitor?

Citat:
Am intrebat deja,si nu mi-ati raspuns. V-am zis ca in prezent populatia Israelului e de ~7 milioane locuitori (in TOTAL,deci nu doar evrei - stiind bine ca acolo sunt si musulmani,si ceva crestini etc.). Asadar care era populatia de evrei din vremea aceea (nu zic a Israelului - ca inca nu exista ca stat pana in 1948) daca nemtii au omorat vreo 6 milioane...
Nu vad care ar fi argumentul aici.

Citat:
Hai ca exagerezi,nu mai interpreta fiecare replica dupa bunul tau plac,da? Da,nu-i am la suflet pe jidani,cum nu-i avea nici Pr. Adrian si multi altii. Care e problema ta in fond??
Pai nu stiu cum intelegea par. Adrian chestia asta dar categoric nu in sensul de "sa-i starpeasca cineva pe toti" asa cum o intelegi tu.

Si nici sa-i urasca macar nu reiese din textul postat de tine.
"avea ceva" se poate interpreta in multe feluri.
mai putin in felul tau cu "starpitul".

Citat:
Aceeasi intrebare si pentru tine: eu daca NU ii am la suflet,tu de ce ii ai??
Te pomenesti ca te consideri reperul de normalitate..

Hristos i-a iertat desi i-au facut ce au facut, tie nu ti-au facut nimic si te vezi tare virtuos prin ..ura.

Last edited by AlinB; 08.10.2012 at 22:24:23.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
este Romania in razboi? iulyaan Generalitati 27 01.03.2011 11:39:09
nu stiu cui sa ma adresez -tatal meu este vetran de razboi mariazet45 Generalitati 2 26.05.2009 16:56:01
Ultima oră : Pentagonul a intrat în alertă ! cristiboss56 Generalitati 5 27.04.2009 09:20:23
Razboi in Georgia Gabri Generalitati 25 18.08.2008 15:50:34