Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.10.2012, 20:45:43
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
"Domnule" Raoul, vă rog să încetați cu propaganda antisemită. Sunteți o rușine pentru acest forum și pentru religia creștină, ba chiar pentru rasa umană în general.
Antisemit NU e sinonim cu antiminciuna. Textul meu de la care ai plecat a fost cel in care spuneam ca tot ce se zice despre evrei si "holocaust" sunt minciuni!

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
Genul de oameni care sunt capabili să spună, despre un alt grup etnic, "ar fi bine să-i stârpească cineva", nu-și merită locul într-o societate civilizată. Decât, cel mult, un loc la penitenciar.
Si de ce as spune "sa nu-i starpeasca cineva" (pe jidani)?? Da-mi un motiv pentru care tu zici ca ar fi mai buna varianta asta.

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Cu alte cuvinte, cei care nu cred ca tine sunt nebuni.

Pai asa "argument", ce zice despre tine?
Nu asa zic si clientii ospiciilor, ca ei sunt cei sanatosi si cei care i-au inchis acolo sunt nebuni?
Ca alt argument oricum nu au.
Am intrebat deja,si nu mi-ati raspuns. V-am zis ca in prezent populatia Israelului e de ~7 milioane locuitori (in TOTAL,deci nu doar evrei - stiind bine ca acolo sunt si musulmani,si ceva crestini etc.). Asadar care era populatia de evrei din vremea aceea (nu zic a Israelului - ca inca nu exista ca stat pana in 1948) daca nemtii au omorat vreo 6 milioane...

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Astept si sa ne spui unde a scris parintele Adrian Fageteanu ca doreste ca "jidanii" sa fie starpiti asa cum spui tu si pui in carca lui.
Hai ca exagerezi,nu mai interpreta fiecare replica dupa bunul tau plac,da? Da,nu-i am la suflet pe jidani,cum nu-i avea nici Pr. Adrian si multi altii. Care e problema ta in fond??
Aceeasi intrebare si pentru tine: eu daca NU ii am la suflet,tu de ce ii ai??
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
este Romania in razboi? iulyaan Generalitati 27 01.03.2011 11:39:09
nu stiu cui sa ma adresez -tatal meu este vetran de razboi mariazet45 Generalitati 2 26.05.2009 16:56:01
Ultima oră : Pentagonul a intrat în alertă ! cristiboss56 Generalitati 5 27.04.2009 09:20:23
Razboi in Georgia Gabri Generalitati 25 18.08.2008 15:50:34