![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Probabil scenariul C, D, E... Y, Z. Până una-alta însă, voi alege să particip în comunitatea mea locală, ori dacă e duminica să vizitez pe frații mei penticostali, baptiști, ori creștini după evanghelie din localitate. ... atunci ați ieșit deja din range... scenariul posibil nu se încadrează la A ori B. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
domnule, sincer acum, sunteti in toate facultatile mintale? nu ati spus adineaori ca toate confesiunile care cred in Hristos ca Mantuitor personal sunt crestine? pentru ce refuzati inchinarea alaturi de unii ca acestia? si MihaiG crede in Hristos si mormonii si martorii lui iehova etc. Citat:
ps.: vad ca va contraziceti de la post la post, asa ca va las in plata Domnului. mi-ati facut o parere foarte proasta. |
|
|
|||
|
|||
|
Recitiți-mi cu atenție postarea, să nu fiu nevoit a vă explica băbește. Veți rămâne astfel cu o imagine integră, nu "foarte proastă" ca a mea...
|
|
|
|||
|
|||
|
De unde ați scos prostia asta, că mă rog în limbi sau că aș face parte din mișcarea carismatică ?!
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
domnule, sper sa nu fie cu suparare, era doar o "punere in scena", plauzibila, deoarece ati afirmat public ca simpatizati cu catolicii carismatici. acest coleg de forum, "osutafaraunu", a emis ideea nefericita ca toate cultele crestine apartin de drept crestinatatii, numai ca sunt in stadii diferite de dezvoltare. asa ca am vrut sa verific daca chiar crede asta, ar merge "osutafaraunu" la mormoni sau la carismatici...ori la catolici? noi ortodocsii suntem avizati cu privire la aceste miscari religioase extrem de pagubitoare sufletului... la mormoni se vorbeste in limbi, la carismatici se cade pe spate...se duce *99 la astfel de manifestari? nu, pentru ca in sinea sa stie ca acolo sunt activitati demonice, dar de ce nu are curajul sau barbatia, ori onestitatea, luati-o cum vreti, sa recunoasca asta public? de ce spune ca toate aceste miscari sunt crestine, prin urmare posesoare ale Duhului Sfant? ca sa se puna bine cu userii acestui forum? fatarnicia, ipocrizia ce supureaza in cazul acestui element straniu, de neinteles, al formului nostru crestin ortodox, e vorba de osutafaraunu, ma oripileaza si eu personal iau atitudine. cat va mai tot invartiti dupa deget si umblati cu cioara vopsita, stimate osutafar'unu? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
cine e ipocritul?
spuneti ca sunt crestine toate confesiunile, inclusiv mormonii, martorii lui iehova, catolicii, iar daca este intrebat un adventist ce parere are despre papa, va spune ca e anticrist. cum poate fi cineva si crestin si anticrist in acelasi timp?? |
|
|
|||
|
|||
|
O întrebare cu retorică prea grea pentru dvs.
Foarte simplu: când i se urcă la cap creștinismul, se așează în templul lui Dumnezeu și începe să se dea drept Dumnezeu. Valabil nu doar pentru papă, ci pentru toți "papii" mai mici de prin biserici. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
| Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|
|