![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||||||
|
||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Nu, statistica vorbeste unanim de 2,1 copii per cuplu, ca fiind limita de jos pentru inlocuirea generatiilor. Deci, 21 de copii la 10 de cupluri, inseamna ca minimum un cuplu din 10 trebuie sa aiba 10 copii. Ca sa ramanem tot atatia cati suntem. Ce este peste 2,1, reprezinta inmultire, adica mai mult decat este acum. BRC spune, si eu cred acest lucru: metodele naturale nu sunt condamnabile in sine, spre diferenta de prezervativ, pilule sau metoda Onan, care separa explicit si radical actul unitiv de cel procreativ. Metoda naturala se inscrie in ordinea lasata de Dumnezeu, care a pus o perioada de infertilitate in cadrul fiecarui ciclu feminin. Metodele naturale sunt condamnabile cand omul le foloseste pentru a se indeparta de Dumnezeu, pe scurt. Adica urmareste doar placerea, in mod continuu, si uita ca trebuie sa mai si dea viata, sa fie generos cum Creatorul sau este generos. Insa, aici nu putem vorbi de numar maxim sau minim de copii, mai ales ca viata este un dar de la Dumnezeu. Dar trebuie sa fim in permanenta atenti la semnele si la chemarea lui Dumnezeu. Daca aceasta chemare inseamna mai multi copii, facem. Daca inseamna mai putini, facem mai putini. Stim ce trebuie facut ca sa ajungem cat mai aproape de Dumnezeu si sa-i auzim poruncile: sa ne rugam, sa postim, sa ne spovedim, sa ne impartasim, sa citim Bibilia etc. Problema este aici, nu la metodele naturale in sine. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
P.S. Consider ca ar fi indicat sa spui tuturor celor in cauza si nu doar mie, sa aiba semnaturile normale... caci cu siguranta nu doar de la semnatura mea te dor ochii (si cu siguranta nu doar ce am eu in semnatura iti place ![]() Poate va apare si un punct in regulamentul forumului: "pentru buna desfasurare a discutiilor se intrezic semnaturile "marite" ostentativ "
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit"; Last edited by Eugen7; 24.10.2012 at 13:56:29. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() Sincer, nu consider acest lucru obiectiv. Ține doar de subiectivismul tău. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Medicii spun: "Mai usor este sa prevenim boala decat sa o tratam". Citat:
Toti suntem liberi intru Hristos. Fiecare face ce vrea atata timp cat actiunile sale nu sunt un pericol pentru ceilalti. Imi vine in minte o stire cumplita care a fost bine mediatizata acum cateva saptamani: un barbat a violat si omorat o fata... si a fost achitat, iar la scurta vreme alte doua fetite au cazut victime? A fost corect? Oare nu era mai indicat ca barbatul respectiv sa fie tratat corespunzator nu doar de catre justitie ci inclusiv medical daca doctorii psihologi si psihiatri considerau necesar? Asa si respectivul si-a adaugat cumplite pacate la cele pe care le avea... si-a marit si pedeapsa juridica... si alte vieti au fost curmate si alte familii au fost indurerate. STOP violentei! STOP certurilor! Toti trebuie sa respectam reglulile minime de polemica civilizata. Cine vrea sa se certe "ca la usa cortului" poate sa o faca in alta parte si nu aici.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit"; |
|
||||
|
||||
![]()
:D
Nu ma supar... ca nu vreau sa mi se taie nasu' Cat despre mucenicie... consider ca atitudinea conteaza. Citat:
Oricum decizia ne apartine noua tuturor impreuna cu administratia forumului.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit"; |
|
|||
|
|||
![]()
Semnătura aia a devenit deranjantă pentru tine, doar dintr-un anumit moment. Recunosți?
|
|
||||
|
||||
![]()
Evident ca a devenit din ce in ce mai deranjanta tinand cont de anumite manifestari ostentative ale user-ului... si pentru ca manifestarile personale inadecvate trebuie combatute eficient devine necesara si "normalizarea" tuturor semnaturilor.
|
|||
|
|||
![]()
Fratilor, va amintesc ca avem o mesagerie privata, unde ne putem trimite mesaje unii altora. Nu toate mesajele trebuiesc citite de toti, ci doar de unii, care au unele lucruri de lamurit. Va rog folositi-o!
|
|
|||
|
|||
![]()
Deci vezi că ești subiectiv. Oricum hai să renunțăm la discuția asta. Fiecare face ce vrea și cum simte. Deci pe mine nu mă deranjează semnătura ta.
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate deveni abstinenta o problema? | teodoraianys | Generalitati | 110 | 21.09.2013 20:09:21 |
Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? | Mihai36 | Generalitati | 14 | 28.07.2011 19:42:24 |
Educație sexuală în școli iar | Iustin32 | Generalitati | 21 | 28.09.2009 21:30:02 |
|