![]() |
![]() |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
![]() Citat:
BRC invata ca nu doar metoda poate fi vinovata, ci si intentia si finalitatea. Citat:
Cu ce e diferit fata de cazul in care lipseste cea masculina de exemplu, folosind metoda lui Onan? Citat:
Sa fim seriosi, e unul si acelasi lucru. In ceea ce privestte "motive serioase" - asta are o latura puternic subiectiva. Citat:
Sau poate ai sa-mi zici ca preotii catolici dau in mod obisnuit canoane pentru invocarea de motive superflue cu scopul de a scuza practica care are ca scop "evitarea nasterii"? Citat:
Exprimarea pare sofisticata dar cred ca intelegi. Citat:
O metoda contra-ceptiva (ca doar asta e scopul, nu?) Citat:
Citat:
Nu cred ca baremul asta este setat in BRC desi ei au chipurile obiceiul sa sistematizeze tot. Citat:
Daca exista "motive justificate". Apropo, probabil si Onan a avut motivele lui.. Citat:
Asta nu inseamna ca metoda in sine, face actul legitim. Citat:
Citat:
Citat:
Mie imi miroase mai degraba a sfidare. |
|
|||
|
|||
![]()
Păi dacă eșt de acord, ce atâtea comentarii fără de prisos. Nu era cazul să umplem 2 pagini doar să ajungem la o concluzie, plus că nu îți era ție adresată ideea.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai ales cu "frumoasa" ta semnătură.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
pai daca aceasta e trend-ul pe forum... sa ne "marim" cu semnaturile
![]()
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit"; |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Aveam impresia ca sunt benefice discutiile si pentru tine frate, nu doar pt mine :D ... caci acum in sfarsit inteleg si eu anumite aspecte discutate ![]() Doamne ajuta.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit"; |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
:) :D
|
|||
|
|||
![]()
....
![]() ![]() Last edited by ovidiu b.; 24.10.2012 at 14:12:16. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() In loc de polemici civilizate s-a ajuns la dispute personale. Consider ca toti trebuie sa respectam reguli elementare de polemica. Nimenu nu este mai cu "moț". Pe de alta parte consider ca nu trebuie sa fim discrimnatorii... adica daca unii isi pun ditamai semnatura pentru a "mari" si altceva in afara de mesajul semnaturii, netinand cont ca pe altii ii deranjeaza, si sunt acceptati ba chiar este laudata "actiunea"... iar daca altii fac acelasi lucru este "rau". Am uitat cumva fabula "cainele si catelul"? "Noi vrem egalitate dar nu pentru catei". M-am saturat de mesaje de genul "7 dintr-o lovitura". Basme de genul acesta sunt agreate de copii. http://ro.wikipedia.org/wiki/Croitor...9ul_cel_viteaz P.S. Evident ca voi reveni la semnatura normala cand toti vom face acest lucru, intrucat aceasta imi doresc, sa avem un comportament civilizat, si nu sa cautam "mariri" acolo unde nu este cazul, respectiv in semnaturi in acest caz.
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate deveni abstinenta o problema? | teodoraianys | Generalitati | 110 | 21.09.2013 20:09:21 |
Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? | Mihai36 | Generalitati | 14 | 28.07.2011 19:42:24 |
Educație sexuală în școli iar | Iustin32 | Generalitati | 21 | 28.09.2009 21:30:02 |
|