Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Eu cred în Biserica instituită de Domnul Hristos care nu se numea nici Catolică nici Ortodoxă, de ce să cred în ele?
|
Bisericile acestea doua au sarat mereu pamantul si au continuitate apostolica conducere. Ce spune Dumnezeu despre secte? Daca erau de-ai nostri ar fi ramas in noi.
Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Dacă acceptarea faptului că Biblia e Cuvântul lui Dumnezeu este cea mai mare prostie rostită de mine, prefer să rostesc în continuare această "prostie"...
|
Niciodata nu ai dat raspunsuri atat de slabe dar cel mai mult ma bucurat ce ai scris mai sus. Si acel si, si. Adica biblia este si inspirata si Cuvantul Lui Dumnezeu. Pai ori o carte este inspirata de un autor ori este scrisa de acel autor! Gradul tau de indoctrinare atinge gradul de indoctrinare al iehovistilor si penticostalilor. Si iar ajung la concluzia bisericii ortodoxe care i-i vede pe neoprotestanti mai departati de Dumnezeu decat pe protestanti!
Deci biblia e Cuvantul lui Dumnezeu cu toate ca in ea mai este citat si diavolul! Vai vai unde duce indoctrinarea. Departarea de biserica care este stalp si temelie al adevarului. Dar chiar si baptisti si chiar unii penticostali au zis ca ei se trag din crestinii apostolici. Dar cam au renuntat la aceasta teorie deoarece nu au dovezi! Musca la arat!!!