![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Așa e Adrianna.
Următoarea temă?
|
|||
|
|||
|
Urmatoarea tema este: "Nu ma cheama Adrianna" :)))
|
|
|
||||
|
||||
|
Probabil că nu, cum nici Andra, nici Tartarunga, nici mai știu eu cum.
Dar tot aia ești.
|
|||
|
|||
|
Imi place concluzia ta. Exact asta am tot afirmat eu. N-avem de unde sa stim cu cine stam de vorba aici:) Pana la urma, nu ne cunoastem.
|
|
|
||||
|
||||
|
Ei n-avem de unde ști... Prea ne crezi fraieri... Stilul e inconfundabil, degeaba negi.
|
|||
|
|||
|
Vad ca esti foarte convins ca sunt vreo lunatica ce vrea sa fie hirotonisita preoteasa. Esti liber sa crezi asta si ma bucur sa vedeti ca aici poti sa fi cine vrei si poti sa crezi despre restul lumii orice:)))
|
|
|
||||
|
||||
|
N-am zis că vrei să fii hirotonistă. Sau mă rog, dacă am zis asta am greșit: tu ești indignată că femeile nu pot fi hirotonisite.
Asta că tot suntem la topicul cu și despre frustrări.
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Lamuriri despre teologie si stiinta | VladCat | Teologie si Stiinta | 12 | 11.04.2011 01:24:14 |
| Ce va manifestati frustrarile? | Melissa | Generalitati | 9 | 06.02.2011 00:26:40 |
| Udatul fetelor in a doua zi de Pasti | patinina34 | Generalitati | 8 | 25.04.2009 14:57:51 |
| Cateva lamuriri | achimovjan | Impartasania (Taina Euharistiei) | 6 | 18.07.2008 14:04:35 |
| lamuriri | maslinul | Rugaciuni | 0 | 30.07.2007 00:29:17 |
|
|