![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
fetele ortodoxe practicante nu-si pierd virginitatea pentru ca sunt constiente ca asta e pacat capital, in primul rand, in al doilea rand, barbatul crestin ortodox care o va lua de nevasta, va aprecia acest aspect, va asigur de asta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu am zis ca asa fac toate fetele, am dat pur si simplu un exemplu de fete care fac asa.. Din experienta mea de profesor, limitata desigur, dar confirmata de ceea ce am auzit de la alti colegi. Si nu mi se pare un ideal crestin sa faci un lucru de frica. Atat. Sigur ca sunt fete ortodoxe care fac asa cum spui tu. Sunt convinsa de asta, si am cunoscut diverse fete care gandesc si se poarta asa.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
stimata doamna, nu ne intereseaza exemplele negative din lumea musulmana ! veniti cu exemple pozitive din religia crestin-ortodoxa ! |
|
||||
|
||||
![]()
Fani71 îi profesoară de religie?
ioooi, nu pare !
|
|||
|
|||
![]()
De ce nu pare, ma rog? Ce am zis eu necrestin ortodox aici?
Corlel: a treia oara, nu am vorbit de muslmani, ci de crestinii din orient (armeni, sirieni) care vin din tarile din Orientul Apropiat. Si de ce sa vin doar cu exemple pozitive? Nu este bine sa vorbim si despre exemplele negative, dupa parerea dv? Este necrestin sa vorbim si despre 'asa nu'?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mi se pare constructiv sa stim ca o virtute poate fi practicata sin inteleasa si in mod gresit. O profesoara de religie trebuie sa fie realista, nu s atraiasca pe un norisor roz.
|
|||
|
|||
![]()
Pentru a fi profesoara trebuie sa condamni oamenii care nu sunt virgini! Deci imi pare rau... esti "lup deghizat in oaie" (ca sa folosesc o expresie din limbajul de lemn specific pe aici).
|
|
||||
|
||||
![]()
Greșit domnu', greșit! Trebuie condamnat păcatul, nu omul!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca trebuie sa nu condamnam pe nimeni, nici atunci cand noi insine practicam toate virtutile. Nu a spus Hritsos; cine nu a pacatuit sa arunce prima piatra. Iar El, care nu pacatuise, nu a aruncat nici o piatra. Elevii mei nu sunt prea imbisericiti in general. Dar multi au inima buna si cauta. Ar fi gresit sa iau o atitudine de judecator moral in fata lor.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lamuriri despre teologie si stiinta | VladCat | Teologie si Stiinta | 12 | 11.04.2011 00:24:14 |
Ce va manifestati frustrarile? | Melissa | Generalitati | 9 | 05.02.2011 23:26:40 |
Udatul fetelor in a doua zi de Pasti | patinina34 | Generalitati | 8 | 25.04.2009 13:57:51 |
Cateva lamuriri | achimovjan | Impartasania (Taina Euharistiei) | 6 | 18.07.2008 13:04:35 |
lamuriri | maslinul | Rugaciuni | 0 | 29.07.2007 23:29:17 |
|