![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Reveniti obsesiv la idei pe care tocmai le-am trecut in revista,iar mie nu-mi place sa-mi repet ideile la nesfarsit. Inclin sa cred ca ma manipulati in discurs incercand sa ma ametiti,extenuati prin aceasta metoda repetitiva.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Macar spuneti: nu ne este noua dat sa intelegem lucrurile astea. Macar atat. Dar sa nu imi spuneti ca nu veti avea spor la discutii cu mine, din moment ce nu da-ti un raspuns la problema. Si nu inteleg de ce toata lumea ma face ba troll neoprotestant, ba manipulator cu obiective ascunse, ba ateu, etc. Daca nam primit un raspuns clar, e o crima ca incerc sa il gasesc? Last edited by Sergiu_B; 13.11.2012 at 22:19:38. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cine-i drept inaintea lui Dumnezeu ? | bodale | Intrebari utilizatori | 2 | 09.03.2012 14:08:14 |
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu | NECTARIE | Generalitati | 14 | 26.01.2011 11:00:06 |
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu | NECTARIE | Generalitati | 1 | 07.01.2011 15:27:11 |
Drept la impartasanie! | Lucian_craciunescu | Impartasania (Taina Euharistiei) | 10 | 11.05.2010 11:10:18 |
Dumnezeu exista,este Viu si este cu noi! | ortodox4life | Generalitati | 5 | 15.10.2008 18:44:55 |
|