![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu e vorba de bani. Cred ca d-l Cristian se referea la educatie, care in sine costa bani, si oricit ar costa, este/trebuie sa fie prioritara, ca si sanatatea de altfel, in viata unui popor.
|
|
|
||||
|
||||
|
In primul rand educatia , si nu in ultimul rand mizeria financiara ! Inca mirosurile nedorite inunda mijloacele de transport , inclusiv bisericile , este o realitate trista , dar asa-i din pacate !
|
|||
|
|||
|
Nu ar trebui sa ai prea multa educatie, ci mai degraba cei 7 ani de acasa, ca sa folosesti sapunul si periuta de dinti; dar e posibil ca unii sa se considere educati pentru ca o fac.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Aceasta-i realitatea in Capitala unei tari din U.E . . . !
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
Acesta sa fie conducatorul Ideal?!? Atunci, nu pot sa spun decat: Doamne fereste!
|
|
|
|||
|
|||
|
Astazi am revazut un film mai vechi: Cidul cu Charlton Heston si Sofia Loren. In urma vizionarii am ajuns la concluzia, ca unui conducator ideal ii trebuie in primul rand credinta. Cate lucruri strambe s-ar fi putut evita, daca conducatorii nostri ar fi fost credinciosi!
|
|
|
|||
|
|||
|
Doamne, pana cand sa ma asteptam, noi romanii, un cunducator bun?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
La cate pacate are neamul asta... Numai sa ne pocaim si sa ne indreptam noi intai, apoi poate ne va milui si Domnul pe noi cu un conducator vrednic. Daca guvernul nu face nimic, romanii de ce nu se unesc sa faca ei ceva? Pai nu, sa faca altul. Dumnezeu conduce lumea aceasta, sa tinem minte. Cand grecii s-au departat de la credinta, au pierdut Constantinopolul, noi am primit comunismul. De la noi consider ca trebuie sa vina schimbarea, nu de la guvern. Plus ca e foarte greu in ziua de astazi sa fi un politician in functie inalta si sa nu te contaminezi. Pr.Amfilohie a spus ca se va schimba ceva in tara noastra, numai prin jertfa, asa cum si strabunii nostri s-au jertif ptr. noi. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Sotul ideal | cdiasimi | Nunta | 231 | 17.07.2012 11:34:54 |
| Parintele Galeriu - duhovnicul ideal | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 13 | 12.05.2010 18:30:51 |
| Destin si Ideal | OmuBun | Generalitati | 4 | 28.08.2009 17:44:33 |
|
|