![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aveti impresia ca va dau lectii? Impresia va apartine, dar nu e si intentia mea. Eu doar imi spun parerea atat de argumentat pe cat pot, nimic altceva. Dar va deranjeaza sa invatati ceva in plus, de aveti ceva impotriva lectiilor?!? Cred ca toti avem ceva de invatat, nu in ultima instanta de la tari cu o vechi monarhii constitutionale, care au ajuns la cele mai inalte niveluri de trai din Europa: Suedia, Norvegia, Danemarca. Problema e ca noi nu vrem sa invatam si o ducem ca atare. In privinta credintei au aceste tari de invatat de la Romania. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tare. Si macar daca ar fi monarhiile false, adica constitutionale, ale spalacitilor si un reazem spiritual, pe sistem crestin sau nu. Aiurea. Dar, dvs. sunteti acolo, o duceti bine, nu va puteti vorbi de rau tara de adoptie, asa ca ii luati, urla sau nu constiinta/simtul adevarului in forul interior, drept model, ba chiar ii dati mai departe. Pai nu zic eu bine ca specia umana e cazuta si pentru ca e in halul asta de subiectiv-oportunista?! Burghezia si farfuria plina: E farfuria plina? Sistemul e bun. A, altii au si necesitati spirituale sau nu o duc asa bine material? Cum adica? Eu o duc bine, ce conteaza altii? Credeti in Preanesfantul Oportunism, care numai de la Preanesfanta Preaindestulare intru cele ale firii purcede? Se pare ca...da. Si cu asta, ne intoarcem on-topic: NU ASA tb sa fie conducatorul quasi-perfect. NU "ubi bene, ubi patria". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In rest, atacul la persoana, in lipsa de alte argumente, nu ma atinge, dar spune ceva despre autorul lui. |
|
|||
|
|||
![]()
Nivelul de trai este un criteriu foarte subiectiv, foarte pe-nisip-construit. NU asta ne cere Dumnezeu, ci sa fim toti ca unul cand e vorba de credinta, moralitate si ajutorarea aproapelui. O natiune solidara nu are nevoie de performante economice deosbeite.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pana una alta, nu suntem nici solidari, nici nu avem performante economice si in consecinta nici nivel de trai. Pentru mine nivel de trai inseamna printre altele si WC in casa, civilizat, nu in curte. Ori doar 40 % dintre romani se pot lauda ca au asa un WC. Deci carentele noastre sunt mari; de aceea doresc ca nivelul de trai al romanilor sa creasca. Ai inteles? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Da, ai dreptate, Cristian. Atata doar ca nu e nevoie de cine stie ce crestere a nivelului de trai pentru a folosi sapunul si pasta de dinti, caci nu sunt prea scumpe.
|
|
||||
|
||||
![]()
Mda, ori eu am probleme cu ironia, ori Dvs. cu înțelegerea ei.
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Eu pe tine nu ma pot supara...
Iar ca romanca am voie sa vorbesc si in numele altor romani, care simt si gandesc ca mine. Nu te afli printre ei, simte-te exclus. Last edited by Miha-anca; 13.11.2012 at 16:12:18. |
|
||||
|
||||
![]()
Nici nu doream așa ceva, dar acum sunt și mai liniștit!
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sotul ideal | cdiasimi | Nunta | 231 | 17.07.2012 10:34:54 |
Parintele Galeriu - duhovnicul ideal | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 13 | 12.05.2010 17:30:51 |
Destin si Ideal | OmuBun | Generalitati | 4 | 28.08.2009 16:44:33 |
|