Citat:
În prealabil postat de UNNOOM
Multe dintre medicamente sunt extracte din plante sau substante sintetice identice cu substantele din plante!
Apropo... trateaza te rog frumos hepatita B si tuberculoza cu leacuri babesti apoi vino cu texte dinastea (daca mai apuci)!
|
Vorbești în neștiință de cauză. Orice boală fi tratată cu "ierburi", căci ierburile ți le-a lăsat Dumnezeu, nu le-am inventat eu. Medicamentele și vaccinurile sunt o invenție a omului. A nu se înțelege greșit că doctorii nu-și au rolul lor. Dacă ai avea o viață echilibrată nu ai cunoaște boala (hepatita B), noi ne îmbolăvim tocmai pentru că nu facem lucrurile corect față de Dumnezeu și față de noi înșine. Trupul este templu al Duhului Sfânt (sau ar trebui să fie), păi cum îl facem noi templu? Hai să văd ce poți?
Citat:
În prealabil postat de UNNOOM
|
Cine a făcut lista asta? Un adept al medicamentelor? Ce informații avem legate de cei care au renunțat la tratamentele medicamentoase, ce tratamente pe bază de ierburi au urmat? Crezi că toți care se dau drept tămăduitori cu ajutorul plantelor, sunt și apți să ajute? Arunci așa o listă, crezi că mă impresionează cumva? Hai răspunde-mi la o întrebare simplă, să văd dacă ești în stare: Adam și Eva știau de vaccinuri? Ești în stare să-mi răspunzi corect, lăsând la o parte orice altă logică omenească? Ești în stare să-mi răspunzi ce mâncau eu efectiv? Știau ei de vaccinuri? Ai curajul să recunoști că nu Dumnezeu e de vină că noi nu reușim să înțelegem că nimic fără de El nu putem face. Probabil am înțelege că o alimentație edenică, ne-ar feri de boli, iar vaccinul nu și-ar mai avea "ROSTUL". De ce trebuie să dăm bani pe medicamnete, vaccinuri tratamente la doctori, când afinele, merișorul de munte, cătina, porumbele, păducelul (medicamente naturale) și multe altele cresc pe munte, prin păduri, pe dealuri, sau le găsești în piață?