![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, adevarat. Perfect de acord cu tine. Lucrurile, din fericire, incep sa stea bine si deja fetele din generatia mea, toate isi contureaza o cariera proprie, pentru a nu depinde de viitorul sot. Acest fapt este imbucurator. Eu sustin foarte mult educatia, cultivarea permanenta si descoperirea a cat mai multor lucruri noi.
|
|
|||
|
|||
![]()
"Eu sustin foarte mult educatia, cultivarea permanenta si descoperirea a cat mai multor lucruri noi".[/quote]
Eu as mai completa cu ducerea unei vieti bine placute Lui Dumnezeu; cat despre descoperirea a cat mai multor lucruri noi, trebuie avuta mare grija, sa fie utile pentru mantuire si evident pe placul Tatalui ceresc.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu as mai completa cu ducerea unei vieti bine placute Lui Dumnezeu; cat despre descoperirea a cat mai multor lucruri noi, trebuie avuta mare grija, sa fie utile pentru mantuire si evident pe placul Tatalui ceresc.[/quote] Viata e frumoasa, din simplul fapt ca Dumnezeu ne-a oferit-o. De ce sa ne gandim doar la niste concepte de baza cand de fapt sunt mii de lucruri in aceasta lume care ne pot aduce noi virtuti, competente si abilitati? Scoala este doar o baza a educatiei, dar parerea mea, este ca Dumnezeu ne-a oferit prea multe posibilitati pentru a ne limita doar la ceea ce invatam in timpul anilor de studii. De ce sa nu descoperim mai multe din ce ne-a lasat? Studiul permanent in domeniile preferate de noi, ar trebui sa fie o obisnuinta si nu o corvoada. (Am mai spus acest lucruri si pe un alt fir) |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mai este martisorul la moda? | alexdu | Generalitati | 14 | 29.08.2015 08:53:45 |
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
Dragobetele saruta fetele | shakalu1 | Intrebari utilizatori | 0 | 25.02.2010 18:02:17 |
Care va fi moda de anul acesta? | Anca-Miha | Generalitati | 55 | 01.02.2009 07:11:19 |
|