Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.11.2012, 01:40:18
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Dar mai bine ne-ai spune parerea ta si ai descrie putin care este relatia dintre tine si viitorul sot, cum sunt parintii vostri, cum vedeti voi lucrurile, ce planuri de "atac" v-ati facut, ce norme crestine ati respectat pana acum, cat de apropiati sunteti de Biserica etc.
Reply With Quote
Vechi 15.11.2012, 01:50:56
Andra_07 Andra_07 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.09.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Dar mai bine ne-ai spune parerea ta si ai descrie putin care este relatia dintre tine si viitorul sot, cum sunt parintii vostri, cum vedeti voi lucrurile, ce planuri de "atac" v-ati facut, ce norme crestine ati respectat pana acum, cat de apropiati sunteti de Biserica etc.
Nu cred ca este necesar sa ne punem detalii din viata personala pe tava aici. Dar pot sa spun ca sunt fericita pentru ca am un om deosebit langa mine si ma bucur foarte mult ca Dumnezeu mi-a trimis perechea ideala fara a cere sau a cauta. Vom avea nunta anul viitor. Si, suntem amandoi destul de apropiati de Biserica.
Avem deja ceva timp impreuna, consider ca ne cunoastem destul de bine si ce pot sa mai zic...Nu am ce sa mai cer in plus de la viata pentru partea asta. Pentru mine, este partenerul ideal si sper sa ne iubim la fel de mult si peste 10, peste 20 ..... peste 50 de ani.

Last edited by Andra_07; 15.11.2012 at 01:52:59.
Reply With Quote
Vechi 15.11.2012, 01:55:48
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Pai vezi, tu nu vrei sa oferi detalii dar in schimbi vrei sa auzi de la altii.

In fine, ma bucur mult pentru tine, pentru voi, pentru faptul ca vreti sa va CASATORITI, sa fiti placuti in fata lui Dumnezeu. Macar varsta voastra o poti spune, sau intra tot in categoria intrebarilor indiscrete?
Reply With Quote
Vechi 15.11.2012, 11:08:46
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Pai vezi, tu nu vrei sa oferi detalii dar in schimbi vrei sa auzi de la altii.

In fine, ma bucur mult pentru tine, pentru voi, pentru faptul ca vreti sa va CASATORITI, sa fiti placuti in fata lui Dumnezeu. Macar varsta voastra o poti spune, sau intra tot in categoria intrebarilor indiscrete?
22. Crede-ma ca n-am nimic de ascuns in viata mea. Doar ca e foarte obositor sa trebuiasca sa argumentezi orice spui, pentru ca aici totul se interpreteaza, de catre anumite persoane.
Reply With Quote
Vechi 15.11.2012, 11:50:09
UNNOOM
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Andra_07 Vezi mesajul
22. Crede-ma ca n-am nimic de ascuns in viata mea.
Orice om are ceva de ascuns (mai ales in privinta trecutului moral)... si exista un spatiu intim personal (mult mai intim decat cel sexual) in care nici macar partenul nu are ce cauta! Cei care practica un fel "cugetare" in care esti tu singur cu gandurile tale stiu cat de speciale sunt astfel de momente!

Am obiceiul sa merg uneori singur pe munte intr-un anumit loc in care imi place sa fiu singur cu gandurile mele.
Reply With Quote
Vechi 15.11.2012, 11:54:00
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de UNNOOM Vezi mesajul
Orice om are ceva de ascuns (mai ales in privinta trecutului moral)... si exista un spatiu intim personal (mult mai intim decat cel sexual) in care nici macar partenul nu are ce cauta! Cei care practica un fel "cugetare" in care esti tu singur cu gandurile tale stiu cat de speciale sunt astfel de momente!

Am obiceiul sa merg uneori singur pe munte intr-un anumit loc in care imi place sa fiu singur cu gandurile mele.
Da, ai dreptate.
Reply With Quote
Vechi 15.11.2012, 12:12:25
Suzana's Avatar
Suzana Suzana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.07.2012
Implicit

Citat:
Orice om are ceva de ascuns (mai ales in privinta trecutului moral)... si exista un spatiu intim personal (mult mai intim decat cel sexual) in care nici macar partenul nu are ce cauta!
nu te gandi ca toti/toate suntem ca tine, pacatosi.

eu de exemplu, nu am nimic de ascuns.
nu incerca sa-ti justifici atitudinea permisiva in ceea ce priveste pacatul, nu are rost.
Reply With Quote
Vechi 15.11.2012, 12:14:46
UNNOOM
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Suzana Vezi mesajul

nu incerca sa-ti justifici atitudinea permisiva in ceea ce priveste pacatul, nu are rost.
Esti meschina. Nu ti-am gresit cu nimic ca sa ma acuzi de lucruri pe care nu le-am sustinut.

Oricum... nu stiu prin ce sunt mai pacatos decat tine... Dar daca esti fara de pacat loveste-ma!

Last edited by UNNOOM; 15.11.2012 at 12:16:53.
Reply With Quote
Vechi 15.11.2012, 12:36:03
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Suzana Vezi mesajul

Suzana, ce varsta ai? Am impresia ca suntem apropiate ca si generatie. Sunt lucruri in viata mult mai profunde decat sexul. Uite sa-ti dau un exemplu, la care se putea referi colegul nostru forumist. Atunci cand moare cineva apropiat tie, simti ca ti se rupe ceva din suflet. Ramai mereu cu o suferinta in inima pe care nu vrei s-o mai dezgropi. Acesta este un exemplu de lucru pe care nu ai vrea sa-l mai discuti cu cineva si preferi sa uiti de acea durere.
Reply With Quote
Vechi 16.11.2012, 10:56:56
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Mai de folos ți-ar fi să fii "singur", dar nu singur, ci cu Dumezeu, iar gândurile tale să le împărtășești cu Dumnezeu. Sper să înțelegi ideea.

Last edited by ovidiu b.; 16.11.2012 at 11:00:37.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Bucuria lumeasca jenica Pocainta 17 22.11.2011 01:39:04
Bucuria postului Marius22 Generalitati 22 21.06.2011 20:54:21
Bucuria crestinului Rodica50 Intrebari utilizatori 1 26.03.2011 23:14:21
CARTILE - Bucuria mea! geo.nektarios Stiri, actualitati, anunturi 23 24.02.2009 01:00:06
Bucuria Craciunului!... silverstar Generalitati 152 26.12.2008 12:43:05