![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Dar mai bine ne-ai spune parerea ta si ai descrie putin care este relatia dintre tine si viitorul sot, cum sunt parintii vostri, cum vedeti voi lucrurile, ce planuri de "atac" v-ati facut, ce norme crestine ati respectat pana acum, cat de apropiati sunteti de Biserica etc.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Avem deja ceva timp impreuna, consider ca ne cunoastem destul de bine si ce pot sa mai zic...Nu am ce sa mai cer in plus de la viata pentru partea asta. Pentru mine, este partenerul ideal si sper sa ne iubim la fel de mult si peste 10, peste 20 ..... peste 50 de ani. Last edited by Andra_07; 15.11.2012 at 01:52:59. |
|
||||
|
||||
![]()
Pai vezi, tu nu vrei sa oferi detalii dar in schimbi vrei sa auzi de la altii.
In fine, ma bucur mult pentru tine, pentru voi, pentru faptul ca vreti sa va CASATORITI, sa fiti placuti in fata lui Dumnezeu. Macar varsta voastra o poti spune, sau intra tot in categoria intrebarilor indiscrete? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Orice om are ceva de ascuns (mai ales in privinta trecutului moral)... si exista un spatiu intim personal (mult mai intim decat cel sexual) in care nici macar partenul nu are ce cauta! Cei care practica un fel "cugetare" in care esti tu singur cu gandurile tale stiu cat de speciale sunt astfel de momente!
Am obiceiul sa merg uneori singur pe munte intr-un anumit loc in care imi place sa fiu singur cu gandurile mele. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
eu de exemplu, nu am nimic de ascuns. nu incerca sa-ti justifici atitudinea permisiva in ceea ce priveste pacatul, nu are rost. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum... nu stiu prin ce sunt mai pacatos decat tine... Dar daca esti fara de pacat loveste-ma! Last edited by UNNOOM; 15.11.2012 at 12:16:53. |
|
|||
|
|||
![]()
Suzana, ce varsta ai? Am impresia ca suntem apropiate ca si generatie. Sunt lucruri in viata mult mai profunde decat sexul. Uite sa-ti dau un exemplu, la care se putea referi colegul nostru forumist. Atunci cand moare cineva apropiat tie, simti ca ti se rupe ceva din suflet. Ramai mereu cu o suferinta in inima pe care nu vrei s-o mai dezgropi. Acesta este un exemplu de lucru pe care nu ai vrea sa-l mai discuti cu cineva si preferi sa uiti de acea durere.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Last edited by ovidiu b.; 16.11.2012 at 11:00:37. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Bucuria lumeasca | jenica | Pocainta | 17 | 22.11.2011 01:39:04 |
Bucuria postului | Marius22 | Generalitati | 22 | 21.06.2011 20:54:21 |
Bucuria crestinului | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 1 | 26.03.2011 23:14:21 |
CARTILE - Bucuria mea! | geo.nektarios | Stiri, actualitati, anunturi | 23 | 24.02.2009 01:00:06 |
Bucuria Craciunului!... | silverstar | Generalitati | 152 | 26.12.2008 12:43:05 |
|