![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Orice om are ceva de ascuns (mai ales in privinta trecutului moral)... si exista un spatiu intim personal (mult mai intim decat cel sexual) in care nici macar partenul nu are ce cauta! Cei care practica un fel "cugetare" in care esti tu singur cu gandurile tale stiu cat de speciale sunt astfel de momente!
Am obiceiul sa merg uneori singur pe munte intr-un anumit loc in care imi place sa fiu singur cu gandurile mele. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
eu de exemplu, nu am nimic de ascuns. nu incerca sa-ti justifici atitudinea permisiva in ceea ce priveste pacatul, nu are rost. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum... nu stiu prin ce sunt mai pacatos decat tine... Dar daca esti fara de pacat loveste-ma! Last edited by UNNOOM; 15.11.2012 at 12:16:53. |
|
||||
|
||||
![]()
UNOOM, si eu am observat, ca, de cand te-ai inscris pe acest forum, nu ai venit cu nicio invatatura buna (ortodoxa), mai mereu ai gasit justificari pentru actele pacatoase. Tu mergi la Spovedanie? la sfanta Liturghie? stii ce se predica in Biserica? de pacatele capitale ai auzit? vrei sa-ti trimit link-uri cu materiale ortodoxe ca sa acumulezi cunostinta? sau poti sa le cauti singur? dar nu mai bine ar fi sa vii duminica la biserica? ce zici?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu.
Da Da. (chiar mi-a placut o predica despre filosofii greci care s-au apropiat de notiunea de Dumnezeu inainte de aparitia crestinismului) Da. (Iar lista ar trebui marita deoarece este nevoie ca oamenii sa stie ca este pacat capital sa ucizi un animal pe cale de disparitie, sa defrisezi paduri in locuri unde sunt riscuri de alunecari de teren si inundatii, si sa arunci baterii unde nu trebuie deoarece o baterie poate contamina iremediabil un teren pe o raza de cativa metri) Citat:
Sigur ca imi puteti trimite link-uri pe mesaj privat (te avertizez ca iti dau ignore daca imi trimiti link-uri cu teorii ale conspiratiei). Citat:
Multumesc pentru sfat desi oricum faceam asta! |
|
||||
|
||||
![]()
foarte bine, ma bucur sa aud ca esti pe calea cea buna, dar trebuie sa te si spovedesti, draga UNNOOM.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar cartea Viata, boala , moartea a fost prima care mi-a schimbat felul de a vedea relatiile cu cei adormiti M-a mangaiat si mi-a dat increderea ca ne vom revedea si ne vom bucura. Foarte mult il iubesc pe acest parinte atat de bland si de puternic in acelasi timp. Auzindu-l vorbind simti cum toata fiinta lui vorbeste despre Dumnezeu. http://www.youtube.com/watch?v=cPZlV5cgR6E
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Bucuria lumeasca | jenica | Pocainta | 17 | 22.11.2011 01:39:04 |
Bucuria postului | Marius22 | Generalitati | 22 | 21.06.2011 20:54:21 |
Bucuria crestinului | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 1 | 26.03.2011 23:14:21 |
CARTILE - Bucuria mea! | geo.nektarios | Stiri, actualitati, anunturi | 23 | 24.02.2009 01:00:06 |
Bucuria Craciunului!... | silverstar | Generalitati | 152 | 26.12.2008 12:43:05 |
|