Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.11.2012, 14:55:47
Tina06 Tina06 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2012
Locație: Londra
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AGabriela Vezi mesajul
Multumesc frumos!. Mi-a mai recomandat cineva acest site, am citit cateva lectii despre iertare insa se pare ca inca nu am ajuns la partea practica, poate din lipsa de timp. deznadejde sau chiar lene.

Ma regasesc in ceeea ce ai spus: asa sunt si eu.
AGabriela, m-am luptat cu starea asta aproape 15 ani de zile si am incercat miliarde de retete:

1. Am incercat sa ma activitati si tot felul de prieteni : mi-au ocupat tot timpul si m-au obosit si mi-am dat seama la final ca de fapt eu nu am timp de mine si am urat tot ce era in jurul meu
2. Am incercat sa ignor , sa ma fac ca nu se intampla: si cand nu ma asteptam, ma izbeau nervii si o manie de nu puteam sa o stapanesc si am spus vorbe la oameni care nu pot sa le mai iau inapoi
3. Am intrebat in stanga si-n dreapta, dar de fapt eu cautam o reteta simpla usoara si tot ce imi spune lumea din jur mi se pare fie absent, fie irelevant

Seminarul Iertarii nu trebuie sa-l termini tot intr-o saptamana - eu lucrez la el de 6 luni sit to nu l-am terminat :))

Asa ca curaj, se poate.

Asta e cea mai simpla cale , cum spui tu. Sfat concret ! :)

Si spovedania te ajuta mai mult decat crezi.

Spor si Doamne Ajuta
"Milsotive Doamne, invata-ne pe noi toti prin Duhul Tau Cel Sfant sa traim dupa voia Ta, ca toti sa te cunoastem in Lumina Ta pe Tine, adevaratul Dumnezeul nostru, fiindca fara Lumina Ta nu putem intelege plinatatea iubirii tale. Lumineaza-ne prin harul Tau si el va aprinde inimile noastre de iubirea pentru Tine" / "Doamne, am gresit inainte Ta si a Creatiei Tale, iarta-ma pe mine cea nevrednica"
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Frica de cel rau AlexieOmulLuiDumnezeu Rugaciuni 5 03.09.2011 21:58:02
mi-e frica arle Exorcismul 90 11.11.2010 16:23:06
suspiciuni si neincredere - va rog un sfat cristy Nunta 21 06.09.2010 00:42:35
Mi-e frica ca ma duc in iad doarunom Generalitati 39 05.04.2009 22:22:02
Frica silverstar Generalitati 26 04.11.2006 16:04:52