Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.11.2012, 13:56:17
Cornel Urs's Avatar
Cornel Urs Cornel Urs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2012
Locație: Miercurea Ciuc - Harghita
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Spunea cineva mai sus ca cei care fac parte din secte ii urasc pe ortodocsi. Am avut ocazia sa primesc o sectanta la mine acasa (spun sectanta, pentru ca nu am retinut daca era adventista sau baptista) si din vorba in vorba a inceput sa vorbeasca cu multa ura despre ortodocsi, nebanuind ca vorbea cu o ortodoxa. Nu se referea la mine ci la preotul ortodox din satul ei. Ura aceasta e sadita de cineva si nu e normala.

Exact !

aceasta este metoda gruparilor demonice, sa inventeze un dusman, pentru a da un sens propriei lor grupari, ca o antiteza la acel dusman, exemplu:

David Koresh: politia care a atacat gruparea lor, era "dusmanul", iar conflictul chiar Armaghedonul; de aceea membrii acelei grupari rupte de adventisti si-au asumat conflictul cu pretul vietii lor, lupta lor capatase un "sens".

penticostalii cred ca ei sunt cei iluminati, avand Duhul Sfant, fiind deosebiti de ortodocsi, care sunt "lumesti"; asta le spune pastorul lor, de aceea ei nu parasesc acest cult, deoarece le-a dat o identitate si o "lupta" (un sens in viata, conform firii lor rele demonice).
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? lareine Secte si culte 812 25.03.2014 17:26:18
Atitudinea fata de atei anisoara Generalitati 7 07.11.2013 10:17:23
Atitudinea fata de homosexuali coralina Generalitati 218 14.08.2011 21:05:09
Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism Mihai. Generalitati 15 09.03.2007 19:37:18