Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Daca ma intrebi pe mine, eu nu cunosc toate pacatele cu numele. Doriana, tu le cunosti pe toate? De unde te-ai inspirat?
|
Tocmai, spuneam ca nu le cunosc pe toate si ca Dumnezeu se poate folosi si de altii ca sa mi le arate.
Citat:
Doriana, am vazut ca te oripileaza gandul de a opri pe cineva de la impartasanie.
|

Pe alt topic eram acuzata ca prea imping ortodocsii sa se impartaseasca. Nu opresc pe nimeni de la impartasanie, sunt cea mai fericita daca ortodocsii se impartasesc cu vrednicie. In ce ma priveste insa, stiu ca am datoria sa verific izvoarele din care ma adap, ca sa fie curate.
Citat:
Spunea cineva mai sus ca cei care fac parte din secte ii urasc pe ortodocsi. Am avut ocazia sa primesc o sectanta la mine acasa (spun sectanta, pentru ca nu am retinut daca era adventista sau baptista) si din vorba in vorba a inceput sa vorbeasca cu multa ura despre ortodocsi,
|
Presupun ca nu ai avut ocazia sa vezi cum vorbesc unii ortodocsi de sectanti. Dar daca rasfoiesti putin forumul vei vedea. Ura aceasta este reciproca. De unde se adapa? Fiecare se coboara la nivelul celuilalt si se hraneste din ura lui. Toti merg la biserica, insa fiecare intelege de acolo ce vrea.
Stim insa ca exista si ortodocsi cu care se poate vorbi, ca si np, de asemenea, slava Domnului...