![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Apropo, o poveste scurta, dar interesanta mi se pare si "The Last Church" de Graham McNeill http://1d4chan.org/wiki/The_Last_Church (desi nu stiu daca se pot intelege destul de multe din nuantele povestii si ale personajelor fata o cunoastere a universului warhammer 40000)
|
|||
|
|||
![]()
@UNNOMM
Iarta-ma, ai dreptate cand spui ca trebuie sa fim toleranti! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai degraba gasesc ca e potrivit sa se rezerve un anumit moment pentru meditatia la moarte. Nimicurile vietii, care pica desigur cand meditam la moarte, au rostul lor pentru viata, asa cum sarea si piperul, scortisoara si alte aromate nu pot inlocui mancarea si bautura, insa ii dau un farmec aparte....:) Valabil si pentru design si pentru haine etc. Au si ele locul lor in viata omului. In moarte, insa, nu. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu o refuz pana si pe cea a micilor (creatii literare, desigur)...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt cu totul bandajati in armuri groase, protectoare. Ei nu mai sunt persoane, ci personaje. Ei nu mai reusesc sa se acomodeze/restructureze evolutiv, nu mai dezvolta nimic. Doar asimileaza, la nesfarsit, in pantecul urias al "solutiei" lor disperate de a supravietui intr-o asezare anume. Cu acesti oameni e dificil, daca nu imposibil sa convietuiasca cineva. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oldie but goldie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Scoti reclamele. La un moment dat si forumul avea, si apareau tot felul de chestii aiurea, si au fost scoase totusi.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma intreb daca urmand sfaturile unui psiholog, ne putem mantui. Personal, ma indoiesc. Mie imi place drumul mai greu, al monahilor; chit ca eu nu sunt in stare sa le urmez exemplul si invatatura, dar macar stiu cum este corect, pentru a merge pe drumul ingust al mantuirii. Ori, cat timp ne iubim pe noi insine, ne facem toate placerile, punem accentul pe tot ce e bun si placut in viata si mai ales, nu ne gandim la moarte, ca aducere aminte a judecatii care ne asteapta, nu avem prea mari sanse nici la mila Domnului pentru a ne mantui. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum m-a ajutat pe mine site-ul CrestinOrtodox? | Nicole_Alma | Intamplari adevarate | 5 | 27.09.2010 11:03:50 |
O noua infatisare a site-ului CrestinOrtodox | admin | Reguli generale de utilizare a forumului | 81 | 16.03.2010 19:28:50 |
|