Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.11.2012, 15:18:59
ba al ha tak ba al ha tak is offline
Banned

Data înregistrării: 30.11.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
aceasta nu poate fi decit explicatia unui ateu.
De ce, doar pentru ca asa crezi tu? Cand citesti ceva fii atent la ce citesti, se aplica si la cititul bibliei. Si da, e plina de fapte imorale, ca sa nu spun altele mai nasoale.
Reply With Quote
Vechi 30.11.2012, 15:19:47
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Unde apare reclama la Dune?
In locul unde e reclama la "abdomen plat"?
Acelea-s reclame prin google adsense, nu poti filtra o parte din ele, nu poti controla ce reclame se afiseaza pe pagina de web. Pe de alta parte bot-ul de la google se ghideaza si in functie de continutul site-ului, ce se scrie pe el.

Last edited by ioanna; 30.11.2012 at 15:22:58.
Reply With Quote
Vechi 30.11.2012, 15:20:03
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de UNNOOM Vezi mesajul
Intelege cineva ce scriu eu pe aici?
Sfatul meu e sa nu iti bati capul cu multe explicatii, multi nu pricep ce spui tu, altii nu vor sa priceapa.
Reply With Quote
Vechi 30.11.2012, 15:20:37
Crestin_Simona
Guest

Implicit

Citat:
Crimestop="Facultatea de a te opri imediat, aproape instinctiv, pe pragul oricarui gand primejdios. Include puterea de a nu intelege analogii, de a nu sesiza erori in logica, de a intelege gresit cele mai simple argumente, de a fi plictisit sau a respinge orice tendinta in gandire care poate duce intr-o directie eretica. Pe scurt… stupiditate protectiva."
Cand o sa ai experienta ambelor parti a baricadei: ortodox si neortodox si o sa fi capabil sa poti orice gand care iti trece prin minte - in spiritul Sfintilor Parinti - vorbim cat vrei tu pe aceasta tema.
Dar, iarta-ma, in afara ca sa faci reclama pe thread-ul meu cu o carte pe care tocmai o combat si sa te plangi pe alt thread ca nimeni nu sterge ceea ce nu-ti convine tie, nu prea iti face cinste!
Sti, a fi UN OM este lucru mare!!!!
Reply With Quote
Vechi 30.11.2012, 15:27:34
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Crestin_Simona Vezi mesajul
Cand o sa ai experienta ambelor parti a baricadei: ortodox si neortodox si o sa fi capabil sa poti orice gand care iti trece prin minte - in spiritul Sfintilor Parinti - vorbim cat vrei tu pe aceasta tema.
Dar, iarta-ma, in afara ca sa faci reclama pe thread-ul meu cu o carte pe care tocmai o combat si sa te plangi pe alt thread ca nimeni nu sterge ceea ce nu-ti convine tie, nu prea iti face cinste!
Sti, a fi UN OM este lucru mare!!!!
Tu ai experienta ambelor tabere ale baricadei? Fa-ti un thread special, unde sa poti scrie doar tu, asa poate vei fi multumita.
Reply With Quote
Vechi 30.11.2012, 15:32:45
Crestin_Simona
Guest

Implicit

Citat:

Crimestop="Facultatea de a te opri imediat, aproape instinctiv, pe pragul oricarui gand primejdios. Include puterea de a nu intelege analogii, de a nu sesiza erori in logica, de a intelege gresit cele mai simple argumente, de a fi plictisit sau a respinge orice tendinta in gandire care poate duce intr-o directie eretica. Pe scurt… stupiditate protectiva."
si o sa fi capabil sa poti OPRI orice gand care iti trece prin minte - in spiritul Sfintilor Parinti - vorbim cat vrei tu pe aceasta tema.
Reply With Quote
Vechi 30.11.2012, 15:47:06
UNNOOM
Guest

Smile

Simona imi cer scuze pentru neintelegerile create... sper ca nu am fost gresit inteles.
In rezumat nu sustin decat un lucru: cartile reprezinta ganduri asternute pe hartie... gandurile trebuiesc explorate, analizate, cantarite, recantarite, reformulate etc.

Apreciez zelul de care dai dovada...mai ales ca am inteles ca atunci cand ai inceput sa fii credincioasa, sistemul tau de valori a avut unele modificari.

Si eu am trecut prin astfel de schimbari si nu intelegeam de ce altii nu pot gandi ca mine. Dar am descoperit ca toleranta e mai buna decat confruntarea :) Din moment ce nu mai sunt copil, pot sa explorez asumandu-mi riscuri si invatand din experienta. Refuz cenzura marilor creatii literare.

Last edited by UNNOOM; 30.11.2012 at 16:38:12.
Reply With Quote
Vechi 30.11.2012, 16:59:19
celestial_pottery
Guest

Implicit

Citat:
Intelege cineva ce scriu eu pe aici?
Eu unul da, si sunt convins ca si multi altii.
Reply With Quote
Vechi 30.11.2012, 18:34:48
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Eu cred ca s-au spus prea multe pt o reclama la un roman SF.
Din pacate,sunt alte aspecte care tin de alegerile noastre si care ne pot impinge in iad inaintea cartii.De exemplu depravarea,ura vizavi de alti semeni,lacomia,minciuna,barfa,judecarea altora...
Suna cunoscut??
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 30.11.2012, 18:45:28
UNNOOM
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Eu cred ca s-au spus prea multe pt o reclama la un roman SF.
Bine spui!

Oricum mi-a fost trezita curiozitatea de a citi romanul!
Recomand si Robotii de pe Aurora de Asimov care mi-a placut mult (cartea e pe net in format pdf gratis)!

Last edited by UNNOOM; 30.11.2012 at 18:48:33.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum m-a ajutat pe mine site-ul CrestinOrtodox? Nicole_Alma Intamplari adevarate 5 27.09.2010 11:03:50
O noua infatisare a site-ului CrestinOrtodox admin Reguli generale de utilizare a forumului 81 16.03.2010 19:28:50