![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce, doar pentru ca asa crezi tu? Cand citesti ceva fii atent la ce citesti, se aplica si la cititul bibliei. Si da, e plina de fapte imorale, ca sa nu spun altele mai nasoale.
|
|
||||
|
||||
![]()
Acelea-s reclame prin google adsense, nu poti filtra o parte din ele, nu poti controla ce reclame se afiseaza pe pagina de web. Pe de alta parte bot-ul de la google se ghideaza si in functie de continutul site-ului, ce se scrie pe el.
Last edited by ioanna; 30.11.2012 at 15:22:58. |
|
|||
|
|||
![]()
Sfatul meu e sa nu iti bati capul cu multe explicatii, multi nu pricep ce spui tu, altii nu vor sa priceapa.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar, iarta-ma, in afara ca sa faci reclama pe thread-ul meu cu o carte pe care tocmai o combat si sa te plangi pe alt thread ca nimeni nu sterge ceea ce nu-ti convine tie, nu prea iti face cinste! Sti, a fi UN OM este lucru mare!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Simona imi cer scuze pentru neintelegerile create... sper ca nu am fost gresit inteles.
In rezumat nu sustin decat un lucru: cartile reprezinta ganduri asternute pe hartie... gandurile trebuiesc explorate, analizate, cantarite, recantarite, reformulate etc. Apreciez zelul de care dai dovada...mai ales ca am inteles ca atunci cand ai inceput sa fii credincioasa, sistemul tau de valori a avut unele modificari. Si eu am trecut prin astfel de schimbari si nu intelegeam de ce altii nu pot gandi ca mine. Dar am descoperit ca toleranta e mai buna decat confruntarea :) Din moment ce nu mai sunt copil, pot sa explorez asumandu-mi riscuri si invatand din experienta. Refuz cenzura marilor creatii literare. Last edited by UNNOOM; 30.11.2012 at 16:38:12. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu unul da, si sunt convins ca si multi altii.
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu cred ca s-au spus prea multe pt o reclama la un roman SF.
Din pacate,sunt alte aspecte care tin de alegerile noastre si care ne pot impinge in iad inaintea cartii.De exemplu depravarea,ura vizavi de alti semeni,lacomia,minciuna,barfa,judecarea altora... Suna cunoscut??
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Bine spui!
Oricum mi-a fost trezita curiozitatea de a citi romanul! Recomand si Robotii de pe Aurora de Asimov care mi-a placut mult (cartea e pe net in format pdf gratis)! Last edited by UNNOOM; 30.11.2012 at 18:48:33. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum m-a ajutat pe mine site-ul CrestinOrtodox? | Nicole_Alma | Intamplari adevarate | 5 | 27.09.2010 11:03:50 |
O noua infatisare a site-ului CrestinOrtodox | admin | Reguli generale de utilizare a forumului | 81 | 16.03.2010 19:28:50 |
|