![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu cred ca s-au spus prea multe pt o reclama la un roman SF.
Din pacate,sunt alte aspecte care tin de alegerile noastre si care ne pot impinge in iad inaintea cartii.De exemplu depravarea,ura vizavi de alti semeni,lacomia,minciuna,barfa,judecarea altora... Suna cunoscut??
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Bine spui!
Oricum mi-a fost trezita curiozitatea de a citi romanul! Recomand si Robotii de pe Aurora de Asimov care mi-a placut mult (cartea e pe net in format pdf gratis)! Last edited by UNNOOM; 30.11.2012 at 18:48:33. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Apropo, o poveste scurta, dar interesanta mi se pare si "The Last Church" de Graham McNeill http://1d4chan.org/wiki/The_Last_Church (desi nu stiu daca se pot intelege destul de multe din nuantele povestii si ale personajelor fata o cunoastere a universului warhammer 40000)
|
|||
|
|||
![]()
@UNNOMM
Iarta-ma, ai dreptate cand spui ca trebuie sa fim toleranti! |
|
|||
|
|||
![]()
e adevarat sa fim toleranti dar nu cu minciuna si cu creatiile unora ce ignora 2000 de ani de crestinism.sa picam de acord cu primul venit ce prin vorbe mestesugite vrea sa spuna ca invataturile bisericii si a sf. parinti nu ar mai fi de actualitate. brrr.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oldie but goldie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
PS: Pe vremuri citeam și eu cu mult interes cărțile lui Asimov și Almanahul Anticipația :) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum m-a ajutat pe mine site-ul CrestinOrtodox? | Nicole_Alma | Intamplari adevarate | 5 | 27.09.2010 11:03:50 |
O noua infatisare a site-ului CrestinOrtodox | admin | Reguli generale de utilizare a forumului | 81 | 16.03.2010 19:28:50 |
|