![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Buna idee cu topicul asta!! sa incepem cu o cantare...
Pentru Tine, Doamne Pentru, Tine, Doamne, Florile-nfloresc. Pentru Tine noaptea Stelele stralucesc. Pentru Tine ploaia Picura si canta Si-n gradina cerne Bucurie Sfanta. Pentru Tine, Doamne, Plec genunchi smerit Numai Tu Stapane Nu mai parasit. Langa Tine, Doamne, Cei saraci se strang, Tie-ti cer iertare Ochii care plang. Pentru Tine candeli In altare ard, Tu la zile, Sfinte, Miruiesti cu nard. Da-mi rabdarea pietrei Si din cerul sfant Picura-mi pe buze Roua sa Te cant. Picura-mi in suflet Vrajile durerii Si pe buze pune-mi Strajile tacerii. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cand sa ne bucuram? | alexdu | Generalitati | 33 | 12.03.2012 20:49:06 |
Mos Craciun vs Nasterea Domnului si Dumnezeului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos | doctor_faustus | Craciunul - Nasterea Domnului | 99 | 23.11.2011 15:45:53 |
Coincidenta doar?Sa ne bucuram?! | mara2008 | Stiri, actualitati, anunturi | 46 | 22.03.2011 17:08:21 |
Prohodul Domnului Dumnezeului si Mântuitorului nostru Iisus Hristos Prohodul | adorcrysti | Rugaciuni | 2 | 10.04.2009 21:35:55 |
Prohodul Domnului Dumnezeului Iisus Hristos | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 2 | 02.05.2008 23:48:47 |
|