![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
sunt preluate din Cartea Cantari Duhovnicesti de Pr. Ion Gh.Ceausu
Sa faci, o, Iisuse Sa faci, o, Iisuse, din inima mea O harpa divina sa canti Tu din ea In corzile sfinte sa sune mai lin Acordul iubirii, maret si senin. Sa faci, o, Iisuse, din inima mea Cadelnita sfanta sa arda in ea Tamaia iubirii cu focul ceresc Ca pururi prin lume, cu ea sa traiesc. Sa faci, o, Iisuse, din inima mea Epistola vie sa scrii Tu in ea Cuvantul iubirii placut si duios Sa-ndemne pe oricine, spre cerul frumos. Sa faci, o, Iisuse, din inima mea Biserica sfanta, sa stai Tu in ea Podoaba iubirii cu duhul ei bland Sa fie frumoasa oriunde, oricand. Sa fie Iisuse si inima mea Sa fie intr-una ca inima Ta Izvor de iubire, de mila, de har, Mereu tot mai plina, pe al jertfei altar. e, intr-adevar, mare lucru sa-l mai traiasca astazi cineva pe Hristos in invalmaseala asta de ura si contradictie! ![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cand sa ne bucuram? | alexdu | Generalitati | 33 | 12.03.2012 20:49:06 |
Mos Craciun vs Nasterea Domnului si Dumnezeului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos | doctor_faustus | Craciunul - Nasterea Domnului | 99 | 23.11.2011 15:45:53 |
Coincidenta doar?Sa ne bucuram?! | mara2008 | Stiri, actualitati, anunturi | 46 | 22.03.2011 17:08:21 |
Prohodul Domnului Dumnezeului si Mântuitorului nostru Iisus Hristos Prohodul | adorcrysti | Rugaciuni | 2 | 10.04.2009 21:35:55 |
Prohodul Domnului Dumnezeului Iisus Hristos | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 2 | 02.05.2008 23:48:47 |
|