![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://www.crestinortodox.ro/biseric...che-67926.html |
|
||||
|
||||
![]()
O mănăstire faimoasă, pe Valea Oltului...
|
|
|||
|
|||
![]()
Mănăstirea Cozia, nu? Ctitoria lui Mircea cel Bătrân.
|
|
||||
|
||||
![]()
Da, așa este !! Postează`mai departe te rog, cu inspirație. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Atașez propunerea mea:
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne Ajuta!! si imi cer iertare daca se supara cineva....eu sunt o mare iubitoare de pelerinaje,iar in aceasta toamna am avut bucuria imensa de a ajunge la unele din manastirile despre care doar auzisem,cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutei Sfinte-binenteles.....dar e o problema aici ,poate nu voi reusi niciodata sa ajung in alte zone ale tarii ptr.a ma ruga la manastiri foarte cautate de credinciosi(nu ptr.ca nu as vrea...sunt altele "piedicile"),de aceea as propune celor care posteaza diverse poze cu biserici ,sa scrie despre care este vorba si ce anume adaposteste(moaste,icoane facatoare de minuni..etc..)si eventual zona in care se afla....pentru ca sincera sa fiu ,eu nu prea ghicesc ce se afiseaza aici....multumesc si in odata iertare....Doamne Ajuta!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ultima mănăstire postată de mine se află într-o binecunoscută și mult vizitată stațiune montană...
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Onestitatea in vorba si in gand | NECTARIE | Generalitati | 0 | 07.01.2011 13:24:56 |
Întrebare despre revelionul la mănăstire | camy_d | Despre Biserica Ortodoxa in general | 18 | 28.12.2010 00:06:13 |
Biserica Poporului/Manastire vs Camin/Ajutoare/Azile/Locuinte | Unomoarecare | Generalitati | 11 | 15.07.2010 15:51:35 |
De vorba cu Parintele Gh. Calciu | Pannihis | Mari Duhovnici si predicile lor | 3 | 03.12.2008 18:47:18 |
Urgent...nu e vorba de bani | pacatoasa | Umanitare | 3 | 29.11.2007 01:17:12 |
|