![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te rog termina cu bataia de joc pe firele de discutii. Nu vii cu nimic concret si constructiv, doar strici discutiile si lovesti in oameni. La fel si AlinB. dar macar el mai vine si cu ceva util (cateodata). Da, am citit si catehism si altele. Si pun intrebari ca eu nu sunt asa grozava ca tine si ca altii. Nu pot pricepe unele lucruri in religie. Si ce anume are a face catehismul in discutia de fata? Si da, exista controverse in discutia pe care ai citit-o, intre diverse grupuri (medici, apartinatori ai religiilor, oameni de stiinta, persoane private, etc.)
|
||||
|
||||
![]()
Liniștește-te!
În catehism scrie clar că avortul e păcat împotriva Duhului Sfânt. Și tu începi să filozofezi întrebându-te "cand incepe existenta unui om". Te superi degeaba pe mine, dar cele scrise-n catehism nu sunt negociabile. Cât despre chestia cu spusul la admin: pârâcioaso! ![]()
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Banii de la aparate | Dewit51 | Morala Crestina | 23 | 23.01.2017 14:40:57 |
De ce avem o relatie nesanatoasa cu banii? | mihele_m | Intrebari utilizatori | 4 | 05.08.2013 18:01:57 |
Cruciadele: crime de razboi si scopuri oculte. | Theodor_de_Mopsuestia | Biserica Romano-Catolica | 25 | 16.05.2013 12:46:31 |
Banii si Biserica | alinnasser2010 | Generalitati | 68 | 28.05.2011 00:08:21 |
Banii McDonald’s ajung la homosexuali | Iustin32 | Generalitati | 44 | 21.07.2008 21:00:07 |
|