![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca as putea sa descriu mai bine situatia pe care a trebuit s-o inghit zilele astea,poate m-as face mai inteleasa... O gramada de munca,pt a face o gloata fericita,cu gustari care sa-i incante,cu curatenie,ordine si spatiu creat special pt nevoile lor,intr-un cuvant mult sacrifiu financiar si emotional pt nimic! Oamenii mei nu au venit pt mine,ci au venit ca sa se adune undeva sa petreaca;un var singuratic,o vara care si-a lasat familia acasa,doar ca sa se intalneasca cu fratii ei la mine si sa fie din nou,idiotii din copilarie... Chiar daca este casa mea,s-a ajuns la situatii dintre cele mai penibile de genul varul ii poarta de grija sorei,preluand el grijile amfitrionului,nelasandu-se pe noi ai casei sa ne putem face datoria.Adica el preia initiativa si invita pe ceilalti sa faca x,sau y chiar daca casa nu este a lui sau nu dispune de lucrurile respective.Cu asemenea atitudine am fost eu musafir in propria-mi casa,mai mult facand voia lor si supunandu-ma majoritatii(ceea ce nu-mi face bine,sa-mi incalc principiile).Bagaciosi care isi vara nasul in toate,spargandu-mi lucruri prin casa din lipsa de grija si o prea mare agitatie. S-au se sculau dimineata ca sa aiba cafeaua si o gustare in alta parte,in loc sa astepte ca si gazda sa se scoale si sa mergem impreuna. Ce fel de oameni sunt astia? Sunt niste oameni a caror purtari ,eu ma feresc sa le dezvolt pt ca nu-mi fac cinste.Salbatici,neretinuti,badarani si nesimtiti;oamenii cu tupeu care si-au dezvoltat aceasta latura pentru a trece ca tavalugul peste spatele altora. Purtarile lor imi arata de fiecare data ca nu gazda este motivul pt care vin ci oportunitatile de care beneficiaza aici,tratand gazda cu lipsa de respect sau pretuire. Slava Domnului din Ceruri ca pleaca astazi ca sa pot lepada aceasta atitudine de greata si manie care m-a cuprins,in special in aceasta dimineata! Am fost folosita,si asta ramane in relatia noastra,nimic mai mult... Nu m-am ales cu nimic bun din aceasta experienta ci cu intinarea postului,chiar spre sfarsit.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 24.12.2012 at 21:16:43. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nasterea Maicii Domnului in iconografie | glykys | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 12 | 26.12.2013 00:11:35 |
NASTEREA MAICII DOMNULUI | georgeval | Diverse Sarbatori | 53 | 07.09.2013 22:56:58 |
Nasterea Domnului | elenavioletacocos | Secte si culte | 17 | 14.12.2009 18:45:51 |
Pastorala de Nasterea Domnului a IPS Irineu | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 3 | 29.12.2008 04:25:29 |
Nasterea Domnului | georgeval | Generalitati | 1 | 23.12.2007 23:57:41 |
|