![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
atunci TE este super-teologie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Tare! Insa te intreb ceva: poti sa imi explici conform paradigmei stiintifice actuale, minunea zisa "a caramidei descompuse", facuta de Sf. Ierarh Spiridon? Sau facerea de ochi, la un orb congenital, doar din argila si saliva, de catre Mantuitorul? Eu sunt doar un parlit. Habar nu am multe. Insa ma intreb: ceva atat de dinamic si plin de adavaruri precum stiinta contemporana, de ce nu "ataca" frontal acestea? Nu polemic, ci sa le explice. Parerea mea este ca nu poate, fiindca apartin unui plan superior al existentei. Totusi...eu am o simpatie deosebita pentru ateii non-militanti, chiar daca, sau tocmai pentru ca eu nu pot fi, ontologic, ateu. Si vreau un dialog, lipsit de ironii, si cu metodologii de comun acord, in care sa transam cu totii, desigur la nivelul unui forum, aceste chestiuni.
Multumesc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Afrodita era.
|
|
|||
|
|||
![]()
Un articol care merita urmarit, ma adresez lui Ciprian Mustiata dar nu numai:
http://www.godandscience.org/evoluti...entdesign.html Sper sa va fie de folos, Sarbatori Fericite! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu de ce l-ati banat pe "neant_" dar cred ca ati gresit. Daca numai pentru aroganta lui atunci sigur ati gresit. Tipul e tot cel cu nickul "trecator" de pe forumul scientia. Am citit topicul ala si intr-adevar a demolat teoria Big-Bang, demolat, adica a calcat-o in picioare si numai cu argumente stiintifice. Nu stiu daca ati citit vreunul topicul dar e cel mai tare topic in antievolutie pe care l-am citit, vi-l recomand, e foarte interesant. As fi vrut sa-i aud si argumentele impotriva evolutiei biologice dar vad ca nu am ocazia. Chiar daca este protestant (banuiesc ca este protestant) la stiinta e doxa, ai ce invata de la un om ca asta macar in domeniul stiintific. Ne puteam folosi toti de cunostintele lui. Poate ii puteti ridica embargoul.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Multumesc
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.scientia.ro/forum/index.p...c,4416.45.html
Poti sa incepi de la pagina 4 ca in primele 3-4 pagini doar incearca sa-i provoace pe evolutionisti, si are si ceva arogata. dar are si de ce. Nu persecuta religia stiinta. :) Probabil mai mult din cauza arogantei a fost suspendat, dar cred ca se mai poate face si cate o exceptie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dovedește. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Creationism-Stiintific | Tudor | Resurse ortodoxe on-line | 17 | 10.11.2012 13:24:16 |
Puterea vindecatoare a Sfintei Cruci, demonstrat stiintific | Laura19 | Generalitati | 55 | 15.11.2011 20:46:44 |
Puterea vindecatoare a rugaciunii, demonstrata stiintific | cherub | Rugaciuni | 21 | 23.06.2010 08:50:29 |
Rugaciunile ortodoxe functioneaza- dovedit stiintific | florina_drossu | Rugaciuni | 1 | 13.12.2009 19:59:49 |
|