![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Telefon de la o prietenă: - Măriuco, la mulți ani! Cum ai petrecut anul nou?
- Ca de obicei, în pat. - Și, a fost multă lume? Un caz ieșit din comun s-a întâmplat astazi în timpul baletului „Lacul lebedelor"... În timpul dansului „micilor lebede" a stranutat una din balerine. Ca măsură de profilaxie a gripei aviare au fost nimicite toate… lebedele. O scrisoare venită dintr-o tabără: „Stimați părinți, trăiesc bine. Aseară am avut competiții la box. Periuța de dinți, pasta și alte lucruri netrebuincioase le trimit acasă". Se ceartă soțul cu soția. Soția: - În viața mea au fost doar doi barbați adevarați! Soțul, cu o mare curiozitate, întreabă: - Dar al doilea cine e? Soția răspunde: - Ce întrebi de al doilea?...Tu nici pe primul nu-l cunoști... Un troleibuz. Ultima stație. Un polițist vede un student a adormit, dar pe genunchi o carte: "Teoria câmpului magnetic". Polițistul îl trezește pe student și îi spune: - Scoală, agronomule, am ajuns... Un bețiv, pe la ora 5 dimineața când se întorcea acasă, se oprește uimit în fața unui panou publicitar și privește nedumerit câteva minute bune. După vreo oră de gândire plecă zicând: - Nu mai inteleg nimic... la viața mea am auzit de beți turtă, de beți morți, de beți mangă... dar de BEȚI PEPSI n-am auzit în viața mea!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Cred, Doamne, ajuta necredintei mele! Last edited by lore86; 30.12.2012 at 12:21:18. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Va doresc multa sanatate si un an nou cu bucurii !
Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) Last edited by cristiboss56; 30.12.2012 at 12:41:49. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Frate Cristian, sa ne rugam ptr pace. Ca aia ne lipseste. Iertare tuturor ptr off topic.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"In cadrul unui experiment sociologic, unei grupe de 50 de oameni in care erau in mod egal femei si barbatii s-a dat un text si insarcinarea sa aseze in cadrul acelui text o virgula. Textul era: "Daca barbatul ar sti realmente valoarea pe care o are femeia ar merge in patru labe." Toate femeile au pus virgula dupa "femeia". Toti barbatii au pus virgula dupa "are"." ![]()
|
||||
|
||||
![]()
@Cristian
și eu care m-am temut că te vei supăra, cand ți-am zis, de ziua ta, că te-ai făcut băiat mare :) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Un an nou cu bucurii !
|
||||
|
||||
![]()
două prietene se întâlnesc.
- auzi fato, am auzit că te-ai dus la teatru cu amanți. ce a fost acolo? - a fost ... tragicomedie. - cum asa? - păi a aparut și soțul meu ... și el tot cu amanta. |
|
|||
|
|||
![]()
-sunt de acord cu tine
|
|
||||
|
||||
![]()
- Dle doctor sotul meu vorbeste in somn.
- Imi pare rau dar nu exista vreun medicament care sa il faca sa taca. - Dar eu nu vreau sa taca, vreau sa vorbeasca mai clar!