Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.12.2012, 23:00:41
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Telefon de la o prietenă: - Măriuco, la mulți ani! Cum ai petrecut anul nou?
- Ca de obicei, în pat.
- Și, a fost multă lume?

Un caz ieșit din comun s-a întâmplat astazi în timpul baletului „Lacul lebedelor"... În timpul dansului „micilor lebede" a stranutat una din balerine. Ca măsură de profilaxie a gripei aviare au fost nimicite toate… lebedele.

O scrisoare venită dintr-o tabără: „Stimați părinți, trăiesc bine. Aseară am avut competiții la box. Periuța de dinți, pasta și alte lucruri netrebuincioase le trimit acasă".

Se ceartă soțul cu soția.
Soția: - În viața mea au fost doar doi barbați adevarați!
Soțul, cu o mare curiozitate, întreabă: - Dar al doilea cine e?
Soția răspunde: - Ce întrebi de al doilea?...Tu nici pe primul nu-l cunoști...

Un troleibuz. Ultima stație. Un polițist vede un student a adormit, dar pe genunchi o carte: "Teoria câmpului magnetic". Polițistul îl trezește pe student și îi spune: - Scoală, agronomule, am ajuns...

Un bețiv, pe la ora 5 dimineața când se întorcea acasă, se oprește uimit în fața unui panou publicitar și privește nedumerit câteva minute bune. După vreo oră de gândire plecă zicând: - Nu mai inteleg nimic... la viața mea am auzit de beți turtă, de beți morți, de beți mangă... dar de BEȚI PEPSI n-am auzit în viața mea!