![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Telefon de la o prietenă: - Măriuco, la mulți ani! Cum ai petrecut anul nou?
- Ca de obicei, în pat. - Și, a fost multă lume? Un caz ieșit din comun s-a întâmplat astazi în timpul baletului „Lacul lebedelor"... În timpul dansului „micilor lebede" a stranutat una din balerine. Ca măsură de profilaxie a gripei aviare au fost nimicite toate… lebedele. O scrisoare venită dintr-o tabără: „Stimați părinți, trăiesc bine. Aseară am avut competiții la box. Periuța de dinți, pasta și alte lucruri netrebuincioase le trimit acasă". Se ceartă soțul cu soția. Soția: - În viața mea au fost doar doi barbați adevarați! Soțul, cu o mare curiozitate, întreabă: - Dar al doilea cine e? Soția răspunde: - Ce întrebi de al doilea?...Tu nici pe primul nu-l cunoști... Un troleibuz. Ultima stație. Un polițist vede un student a adormit, dar pe genunchi o carte: "Teoria câmpului magnetic". Polițistul îl trezește pe student și îi spune: - Scoală, agronomule, am ajuns... Un bețiv, pe la ora 5 dimineața când se întorcea acasă, se oprește uimit în fața unui panou publicitar și privește nedumerit câteva minute bune. După vreo oră de gândire plecă zicând: - Nu mai inteleg nimic... la viața mea am auzit de beți turtă, de beți morți, de beți mangă... dar de BEȚI PEPSI n-am auzit în viața mea!