![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Și Eu îți spun ție că tu ești Petru" - prima afirmatie "și pe această piatră voi zidi Biserica Mea.." - a doua afirmatie? Nu exista nicio legatura intre cele 2 afirmatii? A schimbat Mantuitorul numele lui Simon in Petru, uite-asa fara niciun motiv, iar dupa o pauza mai lunga sau mai scurta, intr-un cu totul alt registru a mai facut o marturisire rupta de tot de prima: "pe aceasta piatra voi zidi Biserica Mea"?
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" Last edited by Illuminatu; 30.12.2012 at 19:06:28. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
N-ai fost atent la postarea mea: 1. numele lui Simon a fost schimbat încă de la începutul lucrării publice. 2. petros-petra este un joc de cuvinte evident, al cărui farmec se pierdea dacă se folosea substantivul litos. Petros este mica pietricică ce se rostogolește de pe munte, iar petra e piatra, stânca fermă și stabilă folosită în nenumărate locuri biblice pentru a-L desemna pe Dumnezeu - pe Hristos. Recitește toate textele ce ți le-am oferit... așa cum am presupus nici nu te-ai uitat peste ele... Superficialitatea asta s-ar putea să te coste odată... îmi pare rău pentru tine. Un an nou plin de bucurii și de creștere spirituală. La mulți ani! Last edited by osutafaraunu; 30.12.2012 at 19:13:35. |
|
|||
|
|||
![]()
Da, sunt 2 expresii diferite dar legate intre ele: prepozitia "si" leaga intr-adevar 2 propozitii diferite dar legate ca inteles intre ele. Tu rupi in 2 parti un text, si reiese ca Mantuitorul vorbea in dodii, in 2 peri. Nu-i frumos!!!
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"17.Iar Iisus, răspunzând, i-a zis: „Fericit ești, Simone, fiul lui Iona, că nu trup și sânge ți-au descoperit aceasta, ci Tatăl Meu Cel din ceruri. 18.Și Eu îți spun ție că tu ești Petru și pe această piatră voi zidi Biserica Mea și porțile iadului nu o vor birui." Matei 16. Ai citit cu atentie? In versetul 17 Mantuitorul Hristos il numeste pe Sf.Apostol SIMON, FIUL LUI IONA, iar in versetul 18 ii schimba numele in Petru. Vrei sa spui ca daca la chemarea lui Simon la propovaduire ii schimba numele in Petru, mai tarziu il striga din nou pe Petru Simon? Tu esti intreg la cugetare? Pai ce fel de Mantuitor ar fi Hristos in acest caz? Daca episodul schimbarii numelui apare la jumatatea timpului propovaduirii la Matei, pe cand la ceilalti evanghelisti (Marcu si Ioan) apare la inceputul propovaduirii NU INSEAMNA DELOC CA EVANGHELIA DE LA MATEI ESTE FALSA, ci propbabil ca Sf.Ev.Matei nu a incadrat-o bine in timp sau acum a gasit de cuviinta Sf.Ev.Matei sa o integreze in Evanghelie!!! Ceea ce dovedeste inca o data amprenta SUBIECTIVA cu care mesagerul lui Dumnezeu isi redacteaza Cuvantul revelat. Daca ar fi sa luam in considerare ABERATIA SOLA SCRIPTURA, atunci animozitatile de acest gen ce apar in Sf.Scriptura ar trebui sa dovedeasca falsitatea intregii Scripturi. Dar Slava Domnului ca sola scriptura este o MINCIUNA, O FALSITATE!!
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mantuirea | Tartaruga | Dogmatica | 413 | 11.09.2012 03:18:26 |
Mantuirea la protestanti! | Templier Knight | Secte si culte | 67 | 20.11.2011 21:13:03 |
Mantuirea | Daniel777 | Biserica Ortodoxa Romana | 11 | 02.06.2010 12:15:26 |
Mantuirea | danyel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 24.12.2006 22:39:15 |
Mantuirea | vsm | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 02.11.2006 23:56:38 |
|