![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Eram imbracata foarte corespunzator. Stilul meu intotdeauna este unul decent. Cum se spune "frumusetea este un dar de la Dumnezeu", acum ar trebui sa imi iau un batic pe cap? O fi asta problema ca nu aveam? :) Au mai fost calugari care au stat putin si au renuntat, la acea biserica. Drept urmare prevad ca nici acest calugar nu va sta prea mult. Oricum, ma asteptam la comentarii de genu: "Diavolul a facut nu stiu ce, e de vina". Nu vi se pare ca femeile sunt mai de vina ca barbatii? Eu am intrebat asa ca tot omul daca e firesc. Nu e o drama. Dar daca m-ati cunoaste cu siguranta v-ati da seama ca sunt o fata foarte obisnuita, simpla. Cat despre recomandarile cu duhovnicul, caut si nu gasesc. Si la urma urmei sunt unele ganduri pe care ar trebui sa le stii numai tu si Dumnezeu.
Last edited by Ana Tr.; 08.01.2013 at 16:04:53. |
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca este prea multa vorbarie si mindrie pt. un lucru absolut nesemnificativ .
Numai mindria ii da forma si continut oricarui lucru fara importanta ! Indiferent de intentiile asa-zis bune pt. care cercetati forumul , mai aveti si multe altele despre care nici nu stiti ca va clocotesc , sau pe care le stiti dar preferati totusi sa va gasiti de lucru ! O fata la 24 de ani nu stie bine nici sa ... respire in toate imrejurarile . Peste 3 ani veti vedea totul cu alti si alti ochi !
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 08.01.2013 at 17:13:25. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, asa este. Regret enorm ca am deschis subiectul acesta si ca sunt atat de condamnata. As vrea sa sterg tot ce am scris dar nu stiu cum, poate voi primi ajutor de la cei care se ocupa de forum, precum si stergera contului meu. Numai bine! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
poate nu s-a înțeles mesajul tău. poate că unii dintre noi suntem mai aspri în vorbă. dar nimeni nu îți vrea răul. |
|
||||
|
||||
![]()
de multe ori da, asa este, femeile provoaca prin imbracaminte,
insa nu e cazul dumneavoastra. inseamna ca acel calugar pur si simplu a apreciat faptul ca aveti un fizic placut, altceva nu vad ce ar putea fi. |
|
||||
|
||||
![]()
poate i se părea chipul cunoscut sau pur și simplu a avut o ispită.
|
|
|||
|
|||
![]()
Huh. Femeile trebuie sa isi acopere capul in Biserica. E canon. Si o chestiune baza. Si nu, nu are importanta ce fac altii in Biserica, ci ce spune invatatura ortodoxa. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu ma acopar. Foarte putine femei o fac. Si nu este vorba despre ce face unul sau altul, pur si simplu eu nu fac asta. Nu cred ca, credinta consta in a avea capul acoperit. Insa noi oamenii avem tendinta de a imita sfintii, dar din pacate doar la vesminte. Momentan nimeni nu mi-a atras atentia in acest sens si nici nu cred ca o va face. Spre exemplu am vazut fiica de preot si nu era acoperita. De obicei cei care sunt habotnici sunt atenti la tot. Eu nu am o problema cu ei, crezi ca e bine sa faci cumva fa asa dar respecta libertatea celorlati de a alege si nu ii condamna. Asta imi aminteste de cazul unei doamne care in fiecare Duminica se spovedea si la un moment dat preotul i-a spus ca este mult prea des si multe alte lucruri pe care le fac oamenii. Cu precadere intr-o anumita zona a tarii oamenii inventeaza tot felul de obiceiuri si ar trebui sa stie ca nu toata lumea le cunoaste, respectiv le accepta. Dar sa nu deviem de la subictul topicului ....
|
|
||||
|
||||
![]()
din cauza asta acel viitor calugar va privea insistent, deoarece remarcase acest aspect.
|
|
|||
|
|||
![]()
Anterior spuneati ca ii paream cunoscuta. Acum aveti alta parere. Daca saptamana viitoare voi merge cu batic, probabil voi fi remarcata pentru ca data trecuta nu aveam. Cat despre sintagma aceasta "viitor calugar" eu nu cred ca respectiva persoana va ajunge calugar. Si chiar voi reveni cu o postare in acest sens.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
drumul spre cluj-inzapezit? | lore86 | Generalitati | 3 | 02.02.2012 21:20:07 |
Calatori pe drumul spre Emaus | Scotland The Brave | Morala Crestina | 42 | 31.01.2012 00:13:42 |
Drumul spre rai | spre_rasarit | Generalitati | 7 | 06.12.2011 18:53:28 |
Tinta spiritualitatii ortodoxe si drumul spre ea | Savonarola | Spiritualitatea ortodoxa | 5 | 30.09.2011 22:13:21 |
Drumul spre schimbare | ella87ella | Pocainta | 10 | 04.09.2009 15:31:59 |
|