![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca tu crezi ca pensia occidentala este atat de mare, te inseli! Este doar un sfert dintr-un salariu mic. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Viața simplă ar rezolva multe ecuații, la fel și viața în natură. Și eu sunt pentru o asemenea viață. Să-ți ajute Dumnezeu să-ți îndeplinești visul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat despre "misiunea" mea, ea se rezuma la mantuirea propriei persoane. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nici ca exista mancare mai gustoasa! Iti multumesc pentru urare. Asa sa ne ajute Dumnezeu! |
|
|||
|
|||
![]()
Am să-ți trimit pe privat. Să nu fim offtopic.
|
|
|||
|
|||
![]()
Vreau si eu :)
Mai bine postezi aici sau deschizi un topic.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Cu cartile n-ai sa reusesti sa le deosebesti, mai ales cand poti gresi doar o singura data. 2. Sunt sezoniere - n-ai sa gasesti tot anul, de conservat mai greu. NU prea poti trai doar cu fructe, sau ma rog, poate nu sunt eu documenat, daca ai renuntat deja la carne, oua, branza si traiesti doar cu ciuperci, alune, mere, prune, etc. felicitari. Daca nu, iti recomand sa incerci macar o luna sa traiesti cu cele enumerate mai sus. Gainile trebuie hranite - deci trebuie sa cultivi porumb/sau si grau ia cu ouale sau/si carnea de la 3 gaini iti garantat ca nu traiesti nici macar o luna de zile. Vad ca nu ai culturile agricole pe lista - gresit, mai ales ca nici macar pomii fructiferi nu dau roade pur si simplu. Cat e un "salariu" mic acolo? 2000 Euro? Aici un profesor are pensie de cca. 250 euro dupa cca. 40 ani de invatamant si toate gradele luate. Cu munaca la tara si banii astia se poate trai binisor, doar cu munca la tara..nu prea, mai ales la 60+ cand incep sa te lase toate celea. Si nu teoretizez, spun din ce cunosc personal.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 17.01.2013 at 17:00:41. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
De regula, nu face nimeni foama acolo cu saptamanile ce sa mai zic ani..
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu voi locui singura, ci voi avea vecini, care sunt de-ai locului si care se pricep la ciuperci. Dar am fost si pana acum in fiecare toamna la cules de ciuperci; nu culeg decat ceea ce cunosc. Am mancat ani de zile, doar legume crude si lactate si m-am simtit exceptional. Munca in gradina este o placere si iti da putere, oricat ai fi de sedentar in rest. In ceea ce priveste banii, va trebui sa ma limitez si sa ma bucur de aer curat si ciripit de pasarele... Un salariu mic poate cobori sub 2000€; iar pensia populara, adica aceeasi pentru tot poporul, este de cca700€. Nu umbla nici pe aici cainii cu covrigii in coada. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Totul e sa luam in serios avertizarile. Cine vrea, bine; cine nu, nu. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sanatate | Mosh-Neagu | Postul | 255 | 30.07.2017 13:46:00 |
o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 16:05:09 |
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate | dorinastoica14 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 134 | 26.11.2012 01:34:06 |
Religie alternativa | CristanN29 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 8 | 25.11.2010 12:05:42 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 4 | 15.09.2010 12:58:53 |
|