![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
De regula, nu face nimeni foama acolo cu saptamanile ce sa mai zic ani..
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Totul e sa luam in serios avertizarile. Cine vrea, bine; cine nu, nu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E drept, probabil o mare stramtorare va veni, dar nu cu flori de tei "te scoti".
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 18.01.2013 at 00:48:54. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa ne amintim de Sf. Serafim de Sarov, care toata iarna manca supa de... o planta, nu-mi aduc acum aminte cum se numeste, pe care o punea seara la inmuiat, iar a doua zi bea mai intai lichidul si apoi manca planta. Si spunea: "Ce buna e!" Noi ne-am cam pervertit cu atat mancare si ni se pare ca e normal. Nu e normal sa mancam nici atat de variat si nici atat de mult. Omul poate supravietui cu mai putin. Trebuie sa mancam ca sa traim, nu sa traim ca sa mancam. Din pacate noi traim ca sa mancam; in primiul rand eu! E timpul sa indrept acest lucru. |
|
|||
|
|||
![]()
Poti sa o iei si asa..
Citat:
"supravietui" -> cat, cu ce pret? "mai putin" -> cat de putin? Oricum, ca tot veni, vorba, ceva interesant: Fat, Sick & Nearly Dead
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu am citit cartea "Sa nu ne razbunati" cu marturii ale unor persoane deportate din Basarabia in Siberia S-a murit de foame acolo ,dintr-o familie de 5 persoane a ramas doar fiica cea mica si e o minune ca a trait ,cred ca Dumnezeu a tinut-o in viata ,nemancata si imbracata prost la temperaturile alea scazute. Cred ca a tinut-o in viata ca marturie a rautatilor pe care romanii le-au indurat acolo. E foarte bine sa ne obisnuim sa mancam mai natural ,fructe si legume |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Imi este greu sa cred ca poti rezista doar cu ceai; dar daca Dumnezeu te intareste, vei putea rezista o vreme... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sanatate | Mosh-Neagu | Postul | 255 | 30.07.2017 13:46:00 |
o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 16:05:09 |
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate | dorinastoica14 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 134 | 26.11.2012 01:34:06 |
Religie alternativa | CristanN29 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 8 | 25.11.2010 12:05:42 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 4 | 15.09.2010 12:58:53 |
|