Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.01.2013, 20:22:56
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Te legi de formă și nu de fond coniță. Nu e nevoie să-ți recunoști greșeala, știu că e greu pentru tine. Ai cam picat de mult testul.

În viteză greșeli gramaticale mai pot apărea, eu mi le asum. Iertare de greșeală.

Cezar te-a atenționat aici, nu cred că mai e cazul să o fac și eu, oricum mai era o greșeală de subliniat.
Ai raspuns pe langa, ovidiu b.

Eu intrebam ce e gresit in textul postat de mine; e reprodus pentru a doua oara mai sus.

Nu am facut reclama acelui site, nici nu am facut trimitere la el:

doar am am indicat sursa din care am citat, caci asa se obisnuieaste.

Deci ceea ce am facut eu, a fost sa aduc un text potrivit cu topicul in discutie. La acest text te rog sa iti exprimi parerea, daca ai una; daca nu mai buna e tacerea.
In ceeea ce priveste forma de adresare, sa stii ca ma flatezi spunandu-mi "conita!

coníță, V. coconiță.
Sursa: Dicționarul limbii române
coconíță f., pl. e (d. cocoană, ca și ngr. kokkonitsa). Fam. Cocoană tînără. Domnișoară. – Maĭ fam. coniță. – În est cu-.
Sursa:Dicționarul limbii române Permalink
Reply With Quote
Vechi 28.01.2013, 21:04:28
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Ai raspuns pe langa, ovidiu b.
Nu are sens să o mai lungim. Iertare "coniță" că am îndrăznit să te avertizez că ai folosit o sursă de pe un site sectar.

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Eu intrebam ce e gresit in textul postat de mine; e reprodus pentru a doua oara mai sus.

Nu am facut reclama acelui site, nici nu am facut trimitere la el:

doar am am indicat sursa din care am citat, caci asa se obisnuieaste.
Greșeala: trimiți omul pe un site "virusat", virusat cu idei sectare.
Ducem cumva lipsă de surse ortodoxe?

Last edited by ovidiu b.; 28.01.2013 at 21:07:03.
Reply With Quote
Vechi 28.01.2013, 14:08:35
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Dacă te smereai puțin și îți recunoșteai greșeala nu erau atâtea mesaje offline. Tu continuăți ”corecțiile” și vei vedea ce iasă. Dar nu te mai plânge că primești corecții când tu însuți semeni ”corecții”, chiar și atunci când ar trebui să-ți recunoști o greșeală.
Uite, ovidiu b., ai ocazia acum sa imi spui pentru ce sa ma smeresc. Textul e repostat mai sus. Ai ceva argumente?
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare