![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oare are nevoie Dulcineea de rochițe multe?.. Și de tot felul de creme și vopsele și lacuri?.. De ținute și mode și asortări?.. De vorbe slobode sau meșteșugite după cum a învățat-o lupu' de măsa ca să poată suci ea mințile și să fie musai ea aleasa unuia dintre cei trei iezi cucuieți care descuieți la mamona care v-aduce vouă...? Ce nevoie are ea de tot felul de toalete deșarte ca să placă ea oamenilor? Și dacă place ea oamenilor și bărbaților înfometați ce stau la pândă atunci ce va fi ea mâine dar poimânie și cu ce se va alege ea când va fi să dea nas în nas cu un cuvios părinte și nu cu unul curios? Ce va face deci domnișoara sau doamna când se va întâlni cu sfântul? Va rânji oare roșie ca o pătlăgică nătângă fiind gata să-și ofere farmecele și serviciile și goliciunile spre a-l mitui ca să nu o judece prea aspru? El n-o va condamna că nu cu asta se ocupă sfântul, cu judecarea naivelor și a credulilor pentru ca să aștepte să-l corupă ca să le lase să scape mai ușor ci o va rușina pe ea atunci tocmai semeția nerușinată și obraznică din privirile ei pline de dorința de a face streaptess, căci așa s-a obijnuit, prin care ea vrând să placă nu va putea cu niciun chip să renunțe nici măcar atunci la folosirea paravanului fățarnic în dosul căruia știe să pună la cale toate planurile trădării și după care stând bine ascunsă ea pomenește cuvinte atât de urâte și deșuchiate... ba despre unul, ba despre altul și chiar și despre sfânt: 'nu ai văzut cum se uita la mine și ăla'? De ce oare abea așteaptă sărmana să vadă mutra omului care îi vede formele sau o vede pe ea cum se dezbracă? Cine oare a învățat-o că doar așa va parveni în viață mai simplu? Eu? Cât de simplu îi va fi oare ei mai târziu? Deloc nu-i va fi ei simplu când va da a doua oară nas în nas cu sfântul. Atunci v-a fi jale, va fi bocet, va fi o frică atât de grea... Calea cea mai simplă și scurtă nu e aia care se face prin scurtarea fustei și mărirea decolteului... și nici viceversa ca să vă vadă oamenii cât de cuvioși sunteți! Last edited by vsovivivi; 28.01.2013 at 17:16:07. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu vorbeam de sursa postată de tine, adică cea de pe un site adventist. Asta era corecția și nu una gramaticală. Din nou dai dovadă că nu poți admite o corecție, cea aplicată inițial de Laura și apoi de restul.
Last edited by ovidiu b.; 28.01.2013 at 18:31:13. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În viteză greșeli gramaticale mai pot apărea, eu mi le asum. Iertare de greșeală. Cezar te-a atenționat aici, nu cred că mai e cazul să o fac și eu, oricum mai era o greșeală de subliniat. Last edited by ovidiu b.; 28.01.2013 at 18:03:56. |
|
|||
|
|||
![]()
Amice, tocmai încercam să-ți găsesc o scuză.
|
|
|||
|
|||
![]()
Toata povestea asta cu tzoale, ierarhii sociale, etc., sunt doar parte din animalismul pe care il tirim dupa noi. Normal ca o femeie nu gaseste nimic vatamator in articolul ala: cultul imaginii, care le obsedeaza sau mai bine zis poseda pe femei si pe barbatii efeminati subtil, nu se pupa cu simplitatea avuta macar teoretic in obiectivul fraierilor alora de laici, monahi, preoti si ierarhi, care alearga dupa mantuire.
Abia astept momentul in care sentimentul global de catastrofa, dat de saracia in imbatabila expansiune, va pune in genunchi estetica cripto-senzualista a lumestilor domni si doamne prea siguri/e de ei/ele, care vad in cravata, rochie, papion, batista lu' peste, si alte desertaciuni burgheze o forma de implinire a vietii. |
|
||||
|
||||
![]()
Din păcate mai ai de așteptat. Nu vezi că ne umplem de metrosexuali de ambe genuri?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu intrebam ce e gresit in textul postat de mine; e reprodus pentru a doua oara mai sus. Nu am facut reclama acelui site, nici nu am facut trimitere la el: doar am am indicat sursa din care am citat, caci asa se obisnuieaste. Deci ceea ce am facut eu, a fost sa aduc un text potrivit cu topicul in discutie. La acest text te rog sa iti exprimi parerea, daca ai una; daca nu mai buna e tacerea. In ceeea ce priveste forma de adresare, sa stii ca ma flatezi spunandu-mi "conita! coníță, V. coconiță. Sursa: Dicționarul limbii române coconíță f., pl. e (d. cocoană, ca și ngr. kokkonitsa). Fam. Cocoană tînără. Domnișoară. – Maĭ fam. coniță. – În est cu-. Sursa:Dicționarul limbii române Permalink |
|
|||
|
|||
![]()
Nu are sens să o mai lungim. Iertare "coniță" că am îndrăznit să te avertizez că ai folosit o sursă de pe un site sectar.
Citat:
![]() Ducem cumva lipsă de surse ortodoxe? Last edited by ovidiu b.; 28.01.2013 at 20:07:03. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca poti... daca nu, am inteles intentia adevarata a acestor atentionari. |
|
||||
|
||||
![]()
Ideea susținută e că te puteai abține să spui sursa.