![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Clar, esti adventist.
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu l-a făcut pe om desăvîrșit, natura a fost dintru început bună foarte și alimentația pe care Hristos a gîndit-o pentru om a fost așijderea. Apoi Hristos vine în mijlocul lumii corupte de rele și ne îndeamnă: fiți desăvîrșiți. Puțini sînt aceia care Îi urmează îndemnul întru totul.
Dacă nu vrem să fim desăvîrșiți, măcar să ne mîntuim de nota 5 - nota de Trecere (=Paști) de la moarte la viață. Deci mîncați roșcovele și lăsați porcii să se arunce în mare. Nu veți regreta: Scala Orac - vedeți unde sînt roșcovele și unde sînt porcii :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A wide variety of foods has been tested using this method, with certain spices, berries and legumes rated highly in extensive tables once published by the United States Department of Agriculture (USDA), but withdrawn in 2012 as biologically invalid,[3] stating that no physiological proof in vivo existed in support of the free-radical theory. Consequently, the ORAC method, derived only in in vitro experiments, is no longer considered relevant to human diets or biology by the USDA. http://en.wikipedia.org/wiki/Oxygen_...bance_capacity