![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
De multe ori imi pun intrebarea daca am cheltuit timpul cu folos.
Chiar daca fac lucruri bune ma intreb daca nu trebuia sa fac altceva cu timpul meu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar problema aici apare, in faptul ca vorbim de "timpul nostru", cand de fapt este timpul Sau, acela pe care ni-l daruieste tinandu-ne in existenta. Si aici ne lipseste constiinta acelui "Ale Tale, dintru ale Tale...". Egoismul nostru se vadeste pana si in modul in care ne raportam fata de timp. |
|
|||
|
|||
![]()
La îndemnul preotului sau al diaconului "toată viața noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm!" din timpul Sf Liturghii, noi, mirenii, răspundem "Ție Doamne". Eu cred că acesta este răspunsul potrivit. Din păcate repetăm papagalicește "Ție Doamne", neluând seama la acest îndemn, nepunându-l în practică...adică vorbe goale, fără fapte.
Eu aș mai spune așa: muncește și te roagă, roagă-te și muncește...sau în timp ce muncești roagă-te. Nu cred că există o normă...muncești atât cât îți cere viața, serviciul etc.. ps: consider potrivit răspunsul Annytei și al lui Marius |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un părinte spunea că la judecată vom da seama și de timp, de cum am folosit timpul. Last edited by ovidiu b.; 26.02.2013 at 18:02:23. |
|