![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
un fraier care e aplaudat de alti fraieri
|
|
|||
|
|||
![]()
Fraierul asta, a avut o inima mare .. in ciuda etichetarii tale.
|
|
||||
|
||||
![]()
A murit de inimă?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-il critica pe Dumnezeu pt suferintele si necazurile de pe pamant fara sa fi citit sfintii parinti -un om fara minte care nu face decat rau prin acest discurs al lui impotriva religiei si a lui Dumnezeu |
|
|||
|
|||
![]()
Cam fortat spus "un om fara minte" ...se pare ca "mintea" are un alt standard in ceea ce te priveste . Iar ultima parte, eu consider c-a facut un mare bine celor care l-au ascultat fortandu-i sa gandeasca ...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
O da.
De parcă Satan nu gândește...
|
|||
|
|||
![]()
Este, fara indoiala, material didactic in ce priveste credinta. Gerge Carlin ridica o serie dintre cele mai importante intrebari:
De ce exista raul si suferinta daca Dumnezeu ne iubeste ? Cum se impaca iubirea divina cu dreptatea divina ? De ce nu primim toate lucrurile pentru care ne rugam ? De ce ne rugam, din moment ce Dumnezeu are un plan divin; cum se impaca libertatea cu predestinarea ? De ce sa nu ne rugam la ceva vazut, palpabil, ci la ceva nevazut ? Si altele; toate intrebari foarte importante. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce ciudat ..acelasi sentiment il am si eu cand ma indrumi catre calea pe care tu o consideri dreapta, macar eu reusesc sa gasesc ceva amuzant in ambele situatii ..
|
|