Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.03.2013, 21:27:45
Alin.D.Zaharia's Avatar
Alin.D.Zaharia Alin.D.Zaharia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2012
Locație: Timișoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lmxccc Vezi mesajul
Dacă crezi că ai să rezolvi ceva cu astfel de postări pe forumul acesta te înșeli. Nu o să te ia nimeni în serios dacă postezi un link catre o „comedie” ca și material didactic.
Reply With Quote
Vechi 03.03.2013, 22:14:29
lmxccc lmxccc is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Alin.D.Zaharia Vezi mesajul
Dacă crezi că ai să rezolvi ceva cu astfel de postări pe forumul acesta te înșeli. Nu o să te ia nimeni în serios dacă postezi un link catre o „comedie” ca și material didactic.
Ce ciudat ..acelasi sentiment il am si eu cand ma indrumi catre calea pe care tu o consideri dreapta, macar eu reusesc sa gasesc ceva amuzant in ambele situatii ..
Reply With Quote
Vechi 03.03.2013, 22:27:19
Alin.D.Zaharia's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Ce ciudat ..acelasi sentiment il am si eu cand ma indrumi catre calea pe care tu o consideri dreapta, macar eu reusesc sa gasesc ceva amuzant in ambele situatii ..
Ești la fel de ignorant ca și majoritatea de pe acest forum. În primul rând sunt ateu deci nu îndrum pe nimeni pe nici o „cale dreaptă”, și în al doilea rând repet, nu ai să rezolvi nimic cu astfel de postări/atitudine.
Reply With Quote
Vechi 03.03.2013, 22:27:20
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Alin acela face parte din aceeasi secta a liber cugetatorilor. El crede ca filmul e super dar iti pierzi tu timpul cu noi pentru ca suntem batuti in cap.
Reply With Quote
Vechi 03.03.2013, 22:32:20
Alin.D.Zaharia's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Alin acela face parte din aceeasi secta a liber cugetatorilor. El crede ca filmul e super dar iti pierzi tu timpul cu noi pentru ca suntem batuti in cap.
Ce părere am eu despre film nu are nici o relevanță.
Nu își pierde timpul că este careva bătut în cap, își pierde timpul că postează material de comedie și se așteaptă să fie luat în serios, doar atât.
Reply With Quote
Vechi 03.03.2013, 22:39:29
lmxccc lmxccc is offline
Banned

Implicit

Citat:
Ce părere am eu despre film nu are nici o relevanță.
Nu își pierde timpul că este careva bătut în cap, își pierde timpul că postează material de comedie și se așteaptă să fie luat în serios, doar atât.
Tu il numesti material de comedie, eu il numesc cu toata sinceritatea material didactic.
Reply With Quote
Vechi 03.03.2013, 22:45:14
Alin.D.Zaharia's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Tu il numesti material de comedie, eu il numesc cu toata sinceritatea material didactic.
Ești la fel ca și credincioșii atunci. Faci apel la autoritate ca și ei, o eroare logică ce înflorește pe forumul acesta. Carlin este doar un comediant/actor etc, iar dacă tu iei ce zice el ca și material didactic e grav.
Reply With Quote
Vechi 04.03.2013, 01:25:14
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Ești la fel ca și credincioșii atunci. Faci apel la autoritate ca și ei, o eroare logică ce înflorește pe forumul acesta. Carlin este doar un comediant/actor etc, iar dacă tu iei ce zice el ca și material didactic e grav.
Mai sunt si atei care merita o doza de respect care demonstreaza ca ratiunea pe care o invoca nu e chiar o vorba goala. :)
Vechi 03.03.2013, 22:38:29
lmxccc lmxccc is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Material didactic, revizuieste definitia cuvantului "secta".
Drum bun.
Reply With Quote
Răspunde