![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Pelerinule,
momente de-astea de revolta la adresa noastra insotite mai mult sau mai putin de autocritica elocvent-patimasa... cu totii am avut (cred; si poate inca mai avem din cand in cand) insa in esenta, in spatele poleielii frumos (auto)sclipicioase, suna ceva de genul: "cum, EU, cel care ar fi trebuit (am vrut sa devin) perfect credincios (sa simt ceva acolo, macar sa se apropie, cat de cat, de o dragoste de Dumnezeu) si MIE (dar chiar tocmai MIE) sa nu-mi iasa???????? Oooooh! (asa ceva e incredibil; greu de suportat) eh... cand ne trec aceste accese de mandrie ranita.... abea atunci... ... o sa poti sta in fata Lui Dumnezeu (cu sinceritate si dezumflat de mandrie) si sa zici: da Doamne, asta sint: lipsit. Nu am dragoste. De nici un fel. Da-mi-o Tu! Miluieste-ma! ... si abea atunci (cand va incepe rugaciunea cu El), in urma unui incredibil de sincer dialog simplu, in rugaciune, o sa vina El la tine (!), sa mangaie si sa te indrepte, si mai ales sa-ti dea... si o sa simti in suflet sa mergi la spovedit
Ca sub stapanirea Ta totdeauna fiind paziti, Tie slava sa inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor Amin. Last edited by adam000; 27.04.2013 at 01:45:31. |
|