Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.05.2013, 18:24:13
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ivanacristescu Vezi mesajul
Buna !
Download este un cuvint care exprima ceva.Altceva decit a fura! Asa ca daca-as fi o mare pasionata IT as download-a cam tot ce ..mișcă!!!Si nu m-as duce la spovedit cu asta! Dar nu-s! Asa ca,am scapat de "pacatul" cu pricina!!... Pace si Bucurie ,în Iisus Hristos,Domnul si Stapinul Universului! Si al software-lor.D-aia exista downloads! Pentru ca l-a lasat Domnul,pt saracii ,care nu-și pot cumpara licente,programe cu licente ca sa fiu mai limpede...Fii pe pace! Nu-ti mai fa griji! Programele de aia au fost facute,ca sa fie ..furate.Ceea ce-i de nefurat,oricum nu poate orice "neispravit" sa fure.Poti fi sigur de asta!
Hristos a INVIAT!Sa luam LUMINA,asadar! Si sa ne imbogatim in Hristos!
frumos spus si adevarat
Reply With Quote
Vechi 08.05.2013, 18:55:58
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
frumos spus si adevarat
Și drogurile tot de Domnul sunt lăsate.
Reply With Quote
Vechi 08.05.2013, 20:37:27
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
-hai ca exagerezi,..parca lucrezi in domeniu it daca nu ma insel poate din cauza asta esti impotriva download-ului gratis de pe torente.....
Reply With Quote
Vechi 08.05.2013, 21:03:17
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
-hai ca exagerezi,..parca lucrezi in domeniu it daca nu ma insel poate din cauza asta esti impotriva download-ului gratis de pe torente.....
Exact, omul e subiectiv: daca e din casta proprietarilor/producatorilor/patronilor, se solidarizeaza cu ai de sunt in casta, nu? Faptul ca toti suntem subiectivi e ceva de asteptat, dar nu de laudat. Asa cum pacatul e de asteptat, caci suntem fiinte cazute, dar trebuie luptat pina la singe. Subiectivismul e un fel de orbire, ca sa ma exprim in stil patristic, care asfixiaza in primul rind ratiunea si empatia.
Reply With Quote
Vechi 09.05.2013, 02:52:05
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Exact. Si au intrebuintari medicale foarte utile.
Problemele apar atunci cand sunt folosite prost.

Ex.
Utilizare buna:
1. folosesc MS Office desi n-am platit licenta pentru a trimite lucrarea de licenta profesorului coordonator care are 60 de ani si abia stie sa foloseasca MS Office -ul instalat de altcineva, nici vorba de instalat/folosit OpenOffice.

2. folosesc Adobe Cutare desi n-am platit licenta pentru a invata sa lucrez cu el - un utilizator profesionist in plus inseamna un plus pentru firma Adobe, ceea ce inseamna beneficii directe si/sau indirecte pentru aceeasi firma.

3. Sunt un utilizator de PC din lumea a IIIa, a carui venit lunar se masura in zeci de euro, poate cateva sute si nu-mi permit achizitionarea de documentatii si tutoriale facute pentru piata celor a caror castiguri se numara in mii de euro si a caror profituri substantiale provin in buna parte din explotarea fortei de munca si a resurselor din tara mea.

Utilizare rea:
1. sunt firma multinatioanala de milioane de euro, am sute de calculatoare cu Windows si Office dar refuz sa achizitionez licentele corespunzatoare
2. sunt firma de milioane de euro a carei activitate de baza depinde strict de software -ul X, dar refuz sa achizitionez licentele corespunzatoare
3. imi deschid o afacere pe baza jocurilor de PC, inchrierii de filme, etc. dar nu cumpar licentele necesare.

Last edited by AlinB; 09.05.2013 at 02:57:19.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare