![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu inteleg exact acum dorinta ta. Ah, poate ca vrei sa spui ca nu a scris nimeni din experienta proprie. Nimeni care are un avort la activ. Da, si mie imi lipseste asta. Cineva care s-a aflat in fata acestei decizii. Ce a simtit si ce nevoie de ajutor a avut in acele momente. Mi se pare ca pe aceasta tema s-a vorbit si se vorbeste in general din punctul de vedere moral. Ca e crima, ca e rau. Asta stim toti. Dar nu se spune nimic din aspectul practic. Ce inseamna concret pentru o persoana sa-l faca sau nu. Douazeci la fundul altuia e usor de dat. Nu se pretinde nimic. E vorba de educatie si suflet. Daca nu vrei sa dai ceva, sa intelegi un om, asta este. Indiferent ca e vorba de locul in tramvai sau respect. Chiar m-ai intristat cu fraza asta cu datul si pretinsul. In firul cu "in vitro" si altele, e vorba si sa intelegi durerea unui om. Eu am trecut printr-o experienta trista, am scris din sufletul meu, cu lacrimi. Si eu una n-as fi putut nici daca din punct de vedere crestin aveam dreptate sa raspund in felul acela unui om. Pentru mine un om si suferinta lui cantareste mult. De aia spun ca nu stiu cum sunt invatati tinerii de azi. Poate ca exista parinti sau/si duhovnici care pun omul pe ultimul loc, care invata sa fii dur. Exista din astia. Nu stiu. Tocmai asta incercam sa aflu pe acest fir.
A fi crestin = smerenie + iubire de aproape Last edited by sophia; 09.05.2013 at 23:38:42. |
|