Acea profetie este despre vremea din timpul Antihristului, din cate am vazut. Stiu ca si parintele Cleopa spunea ceva asemanator, tot despre venirea Antihristului.
Pe de alta parte putem constata ca din 1900 au fost cele doua razboaie, nazismul si comunismul. De asemenea din punct de vedere religios tot de atunci apare ecumenismul, adica relativizarea credintei, nedeosebirea celor de-a stanga de cele de-a dreapta din profetie.
Deci e posibil sa fie descris si inceputul vremurilor din urma. Nu pot fi cele din urma pentru ca ele vor fi atunci cand va veni Antihristul. Mai stim ca si unii din cei alesi (adica ortodocsi) vor fi amagiti. Oare cine vor fi din acestia, cei ce isi cunosc credinta si au o credinta ferma sau cei ce au conceptii moderniste? Parerea mea e ca new-age si ecumenismul (ecumenismul tinand tot de new-age, este adaptat pentru cultele crestine, new-age pentru toate religiile) sunt credintele pe care si le pregateste Antihristul pentru atunci cand va veni. Pentru ca nu poate veni fara sa fie lumea pregatita dinainte, au si ingerii cazuti ceva minte.
|