![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Toate aceste patimi, care sunt simbolizate prin cifrele 666, stăpânesc astăzi tot pământul, până când va veni sfârșitul lumii și judecata de apoi. Atunci fiecare va lua după faptele sale. Păi voi gândiți că o să fie o pecete cu cifrele 666? Prostii! La Apocalipsă, dacă ceri tu 666, eu îți cer ție „jivină gândită" și „cal galben" și „cal roib" și „cal negru" și „cetatea care naște". Cetatea se face femeie și naște. Ia să-mi spui tu mie ce-s acelea? Cele șapte cupe ale mâniei lui Dumnezeu, cele șapte trâmbițe, ce-s acelea? Păi spune, măi! Cea mai blestemată sectă din lume, care ne amenință, este secta iehoviștilor. Ce hule grele aduc ei împotriva dumnezeirii! Ei nu cred în Hristos. Este o sectă politică iudaică, care luptă împotriva creștinismului și încearcă să atace dogma Preasfintei Treimi, căci despart pe Tatăl de Fiul și de Sfântul Duh. A fost vreodată Tatăl fără Cuvânt ? Hristos este Cuvântul Tatălui. A fost vreodată Tatăl fără Duh? Ce spune în Psalmul 12: „Cu cuvântul Domnului cerurile s-au întărit și cu Duhul gurii Lui toată puterea lor". A fost vreodată Tatăl fără Cuvânt sau fără Duh? N-ai văzut la facerea omului? „Să facem om după chipul și asemănarea noastră". Cu cine se sfătuia Tatăl, dacă nu era Fiul și Duhul Sfânt? N-ai văzut la amestecarea limbilor: „Să ne pogorâm, să le amestecăm limbile". Sfânta Treime de la început se descoperă în cele mai tainice Scripturi. Deci răul din draci acesta este: poftă fără minte, închipuire pripită și mânie fără judecată. Asta înseamnă 666! „Și va veni o sectă la sfârșitul lumii, zice Sfântul Andrei, care nu va face cruce și le va pune Antihrist pecetea pe mâna dreaptă și n-o vor ridica la frunte; că fruntea este partea rațională a sufletului, adică mintea". Am avut mai demult câteva femei baptiste tocmai de la Abrud-Alba. Două au făcut cruce. De 30 de ani erau baptiste. Una a zis: – Părinte, nu fac cruce! - Fă cruce!, îi spun. - Nu fac, nu pot ridica mâna în sus! -Ți-a pus diavolul pecetea, de aceea n-o mai ridici! Fă cruce, femeie, și vei vedea puterea lui Dumnezeu! - Nu, că nu pot ridica mâna! Și eu îi iau mâna dreaptă și-i fac cruce de trei ori pe față. - Văleu! Văleu! Acum am putut-o ridica! Așa a fugit de la dânsa diavolul care o stăpânea. - Vai, tare mă simt ușoară! - Da! Acum s-a dus dracul de pe mâna ta! Apoi am mărturisit-o și s-a întors din nou la Biserică. Vedeți puterea Sfintei Cruci? Parintele Paisie