![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si asa abia mananc paine (nu prea imi place), dar daca mai aud si de astea...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Producere Zerul este un produs secundar care apare la producția de brânzeturi. Este unul dintre componentele care se separa din lapte după coagulare sau atunci când se adaugă cheag sau o substanță acidă (oțet sau suc de lămâie). Utilizare Zerul este folosit la fabricarea cașcavalului, a brânzei Ricotta și a multor alte produse lactate. De asemenea, este folosit ca aditiv în multe alimente procesate, inclusiv pâine [1], biscuiți, produse de patiserie, ciocolată și în hrana pentru animale." Deci e folost ca si aditiv. Tot painea facuta in casa cu maia simpla si faina e mai buna.
|
|||
|
|||
![]()
N-ai de unde sa stii in care este si care nu este, ca nu prea scrie pe eticheta.
DAR, daca ar fi, chiar si urme, sunt obligati sa scrie, pentru ca este alergen si poate cauza fatalitate la cei cu sensibilitate (este parca lege EU in acest sens). Mi se pare absurd sa fii sanatos dar sa te feresti pana la obsesie de produse de animale, care nu provin din sacrificarea animalului - deci si fara nici macar cel mai mic temei moral rezonabil.