Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.07.2013, 08:30:45
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Totuși locuiesc într-o țară majoritar ortodoxă (măcar după botez), nu în turnul Babel numit IuEsEi.
Salutând cu "Hristos a Înviat!" nu fac decât să-mi mărturisesc credința și sincer să fiu, prea puțin mă interesează că s-ar uita cineva urât la mine. Alt Adevăr nu există: Hristos a Înviat! Nu-l acceptă cineva, să fie sănătos!
Reply With Quote
Vechi 09.07.2013, 17:17:24
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Ma intreb, daca s-ar duce cineva la o adunare satanista (din aia la miezul noptii cu schelete, sange si pisici moarte) si ar striga "Hristos a inviat" si ar fi omorat, ar fi martiraj sau prostie?
Vechi 09.07.2013, 17:36:33
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Ma intreb, daca s-ar duce cineva la o adunare satanista (din aia la miezul noptii cu schelete, sange si pisici moarte) si ar striga "Hristos a inviat" si ar fi omorat, ar fi martiraj sau prostie?
Și? Ce răspuns primești?
Reply With Quote
Vechi 11.07.2013, 11:54:49
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Și? Ce răspuns primești?
Aveam doar intrebarea, nu si raspunsul.
Cred ca raspunsul sta in natura intentiei si mai ales initiatorul ei.
Daca te-a trimis Dumnezeu e una, daca te-a trimis egoul sau un omenesc impuls/entuziasm, e altceva.
Vechi 09.07.2013, 22:40:07
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Prostie. Crasa. Subtil si suspect de aproape de suicid.
Care sunt sansele mele, aruncindu-ma de la etajul trei, sa o iau apoi la goana peste o sosea destul de lata si, chiar la ora asta, relativ aglomerata, evident eludind semafoarele si "zebrele", si sa ajung pe trotuarul de vizavi NEATINS? Cam tot cite sa scapi viu si intreg dupa un gest de provocare timpa, gen cel exemplificat de Alin mai sus. Ca asa, fac credinciosii vizite la baietii cu coarne, ii provoaca, devin mucenici si gata, mintuiti de prim ordin. Yok vami, yok judecata, direct in Rai. Nu merge! Miroase, si nu doar mie, cred ca chiar si pentru un crestin pios dar totusi atent la detalii, a incercare de a il pacali pe Dumnezeu. Hashem nu Se lasa pacalit; nu a putut Samael sa Il pacaleasca, si o sa poata niste biete fiinte umane?!

Last edited by Theodore_of_Mopsuestia; 09.07.2013 at 23:20:42.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare