![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Se simte din mesaje zbaterea ta sufleteasca....
Trebuie sa te linistesti . Si sa vorbesti cu un duhovnic,in starea actuala poti lua decizii pripite. Gandeste-te daca ai alte solutii,in afara celor enumerate,chirie,parinti..daca sunt altele...daca nu,va trebuie sa alegi. Important este sa-ti linistesti sufletul. |
|
|||
|
|||
![]()
Din pacate nu pot vorbi cu duhovnicul in perioada asta, pentru ca e "perioada interzisa". Alte alternative nu am, decat chirie sau parinti, dar in plus mi-e si foarte rusine sa ma intorc la ai mei cu coada intre picioare. Ce-o sa spuna neamurile? Si asa babele din familie de cand aveam 25 de ani si nu eram casatorita sau invreo relatie oficiala, voiau sa-mi bage pe gat pe cate unul de 33 sau 37 de ani, singur, "mai ciudatel, mai retras, n-a avut nici o femeie pana acum, e mai timid, tre' sa faci tu primul pas, dar asa e baiat bun, de casa, de fusta mamei, etc" ( si nu am vrut sa fac atunci un astfel de "compromis", am zis ca mi bine imi iau barbatul pe care il vreau eu si imi place mie...si l-am gasit, mi-a placut, doar ca n-am putut sa ma ridic la nivelul pretentiilor lui si sa fiu o sotie buna). Acum ca am 35 de ani ce or sa imi mai ofere, vreun mos de 70 ??? (probabil nici acela nu va fi multumit de cum imi fac datoria conjugala, adica mancare, curatenie, etc, iar cu cat e omul mai batran cu atat e mai pragmatic, mai tipicar, mai greu de scos din ale lui, cu idei fixe, si mult mai putin impresionabil de eventualele "farmece" feminine; sau chiar daca l-ar impresiona putin la inceput i-ar trece repede; plus ca barbatii care raman singuri sau divorteaza, de obicei au fost raniti grav in tinerete si nu mai pot iubi din nou pe altcineva, si nici nu mai vor si o recunosc, ti-o spun de la inceput, sa nu te astepti ).
Last edited by fallen; 31.07.2013 at 11:48:07. |
|
||||
|
||||
![]()
Rușinea e copilul de suflet al mândriei. Știi asta sper, nu?
|
|||
|
|||
![]()
Procesul de inteleptire dureaza..dureaza daca crezi in Dumnezeu..daca nu crezi nu te vei intelepti niciodata.Inteleptire insemnand,a indura aceasta situatie,fara a te gandi ce spune unul si altul,inteleptire insemnand cand sub indrumarea lui Dumnezeu iei decizii, fara a fi influentat de unul sau de altul.
"Ați auzit că s-a zis: "Să iubești pe aproapele tău și să urăști pe vrăjmașul tău". Iar Eu zic vouă: Iubiți pe vrăjmașii voștri, binecuvântați pe cei ce vă blestemă, faceți bine celor ce vă urăsc și rugați-vă pentru cei ce vă vatămă și vă prigonesc, Ca să fiți fiii Tatălui vostru Celui din ceruri, că El face să răsară soarele și peste cei răi și peste cei buni și trimite ploaie peste cei drepți și peste cei nedrepți. Căci dacă iubiți pe cei ce vă iubesc, ce răsplată veți avea? Au nu fac și vameșii același lucru? Și dacă îmbrățișați numai pe frații voștri, ce faceți mai mult? Au nu fac și neamurile același lucru? Fiți, dar, voi desăvârșiți, precum Tatăl vostru Cel ceresc desăvârșit este. " Citeste Noul Testament,te va ajuta enorm.Vei intelege de ce ni se intampla,ce se intampla. In biblie este un verset care mie mi-a placut tare: "Nu vă îngrijiți de ziua de mâine, căci ziua de mâine se va îngriji de ale sale. Ajunge zilei răutatea ei " |
|
||||
|
||||
![]()
Eu iti recomand cartea Divortul: cum il prevenim, cum il depasim
http://www.crestinortodox.ro/carti-o...ul-138024.html Am cumparat aceasta carte pentru o prietena ce se afla intr-o situatie grea: urma sa divorteze. Ea insa mi-a spus ca nu vrea sa citeasca carti pe aceasta tema, ca le considera pura teorie. Din curiozitate am inceput sa o citesc si mi s-a parut extrem de interesanta. Chiar daca vorbeste despre divort o gasesc potrivita si pentru cei ce vor sa se casatoreasca. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga fallen, chiar nu se mai poate face nimic in salvarea casniciei??? ai incercat tot ce era posibil??? in orice casnicie mai sunt probleme, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ajungi la divort. Stii ca daca ai copil/copiii situatia se complica??? Mergi si discuta cu duhovnicul.
|
|
|||
|
|||
![]()
parerea mea este ca cel mai sanatos lucru ar fi sa te muti cu chirie si nu la ai tai. ei iti vor aduce aminte in permanenta de etapa aceasta, de varsta etc. si nu cred ca te ajuta cu ceva + barfele din familie. nu consider ca mai esti la varsta la care sa fii dojenita de parinti, sau ca de dojana ai avea nevoie acum, daca schimbi mediul cred ca iti va fii un pic mai usor.
Doamne ajuta!