Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.08.2013, 18:40:31
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Eu iti spun un singur lucru:laptele este o secretie mamara pt noi nascuti-din toate speciile de mamifere. Nu este un aliment care sa se consume pe tot parcursul vietii !

Despre vegetale si calciu aici:http://www.fitday.com/fitness-articl...calcium.html#b
Am vazut lista. O parte nu sunt bune pentru ca se duce calciul in oxalatii pe care ii contin (de ex. spanac, alune de toate felurile, sfecla etc.). Si in general probabil ca se pierde prin prelucrare.

Nu stiu de unde este teoria asta cu laptele. Generatii intregi de oameni au crescut cu lapte si branza, mari si puternici. Si Slava Domnului se cresc animale pentru laptele lor. De ce sa nu se consume pe tot parcursul vietii, in cantitati moderate.
Este o teorie noua si cred ca este adusa de cei carora nu le place, sau nu-l suporta, sau au probleme cu animalele.

Nu stiu, e plina lumea de teorii contradictorii.
@Yasmine - nu este nimic la adresa ta. Ai dreptul sa mananci ce crezi. Ce nu-mi place este ca nu stim totusi adevarul si ca sunt unii care vin si ne dau noua in cap cu dietele lor, ca vai altfel murim.
Poti sa nu mananci nimic si vorba unui amic, cade blocul pe tine, sau da vaporul peste tine in casa, daca e sa mori, mori din te miri ce. V-a casunat voua pe mancare.
Mie imi casuna pe stres si nebunia din lume. Te apuca si stomac si toate alea cu toata dieta.

Mie imi plac majoritatea legumelor. Nu toate imi fac bine. Dar problema este ca nu le gasesti. In tara este o frumusete de piata cu de toate. Aici totul importat si necopt, si fara gust. Cine are gradina tot mai poate sa-si cultive cate ceva.
Depinde si de clima.
Sunt cauze si cauze pentru diversele boli si morti. Nu toate vin de la lapte, sau carne, sau oua, sau miere, sau rosii sau etc.

Last edited by sophia; 17.08.2013 at 18:51:34.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare